GIGABYTE onthult nieuwe AMD A620-moederborden met verbeterde prestaties


Dit artikel is gebaseerd op een persbericht van GIGABYTE

GIGABYTE heeft recent de nieuwste AMD A620-serie moederborden onthuld. Deze bieden optimale geheugenprestaties en uitgebreide functies. De A620 moederborden ondersteunen de nieuwste AMD Ryzen 7000-serie processors, waarmee het meest concurrerende AM5-platform wordt geleverd. Hierdoor kunnen gebruikers flexibel en betaalbaar prestaties ervaren.

Door het exclusieve lay-outontwerp en BIOS-instellingen van GIGABYTE biedt de A620-serie een optimale geheugenprestatie van DDR5 EXPO/XMP-overklokken tot DDR5-6400. Dit resulteert in de hoogst mogelijke waarde en prestatie van het AM5-platform. De A620-moederborden van GIGABYTE hebben uitgebreide functies die perfect passen bij de behoeften en budgetten van gebruikers. Het is dan ook de beste keuze voor gebruikers die willen overstappen naar het nieuwste AM5-platform.

De GIGABYTE’s A620-moederborden zijn uitgerust met de innovatieve PCIe EZ-Latch-technologie om de upgrade van grafische kaarten te vereenvoudigen en schade aan omliggende componenten te voorkomen. Met de exclusieve Q-Flash Plus-functie van GIGABYTE kunnen gebruikers de BIOS updaten zonder een processor, geheugen of zelfs grafische kaart te installeren. Hierdoor kunnen gebruikers eenvoudig genieten van de voordelen van nieuwe BIOS-code en processors. Met de GIGABYTE GCC-softwareplatform levert GIGABYTE de competitieve A620-platform met gebruiksvriendelijke functies en meerdere form factor-opties die Micro ATX tot Mini ITX omvatten.

De GIGABYTE A620-moederborden zijn nu verkrijgbaar op de markt.Bronnen: GIGABYTE

Over Jochem
Als het op behuizingen met RGB lichtjes aan komt zit je bij Jochem aan het juiste adres, daar kan hij geen genoeg van krijgen. Net als van robots en drones, dus niet vreemd dat hij meestal druk bezig is met zijn studie Mechatronica in Delft. Hij krijgt het ook voor elkaar om menig product kapot te krijgen, uiteraard onder de noemer 'quality control'.