GIGABYTE toont de AORUS RTX 4090 GAMING BOX


Dit artikel is gebaseerd op een persbericht van GIGABYTE

GIGABYTE heeft een nieuwe watergekoelde externe grafische kaart onthuld: de AORUS RTX 4090 GAMING BOX. Deze krachtpatser is voorzien van de nieuwste NVIDIA Ada Lovelace-architectuur – de GeForce RTX 4090 grafische kaart – en maakt gebruik van de snelle Thunderbolt 3-interface. Met deze grafische kaart worden ultrabooks omgetoverd tot gameplatforms met verbluffende ray tracing mogelijkheden en is het een betrouwbare partner voor contentmakers die de productiviteit naar nieuwe hoogten tilt. Bovendien biedt het AORUS WATERFORCE-koelsysteem de perfecte combinatie van prestaties en comfort, zodat je in alle rust kunt werken zonder zorgen.

De AORUS RTX 4090 GAMING BOX is de absolute topper onder de watergekoelde externe grafische kaarten op de markt. Met zijn krachtige GeForce RTX 4090 grafische kaart en stabiele voeding, kun je genieten van ongekende prestaties zonder lawaai. Bovendien is deze GAMING BOX zo compact ontworpen dat hij nauwelijks ruimte inneemt op je bureau, waardoor hij de ideale metgezel is voor ultrabooks.

AORUS heeft gezorgd voor een uitstekende koeling van alle belangrijke componenten van de grafische kaart. Niet alleen de GPU, maar ook de VRAM en MOSFET worden goed verzorgd voor stabiele prestaties en een lange levensduur. Het AORUS WATERFORCE alles-in-één koelsysteem bestaat uit een grote koperen plaat, een 240mm aluminium radiator en twee 120mm ventilatoren. Hiermee wordt een efficiënte koeling gerealiseerd met minimale geluidsproductie.

Voor gamers
De AORUS RTX 4090 GAMING BOX is uitgerust met de krachtige GeForce RTX 4090 grafische kaart, waardoor ultrabooks kunnen genieten van indrukwekkende ray tracing graphics en gaming met ultrasnelle FPS en minimale vertraging. Je ultrabook wordt met deze box een high-end gamingplatform. Dankzij de nieuwste DLSS 3-technologie, Tensor-cores van de vierde generatie en optische flow accelerator kan de AI extra hoogwaardige frames genereren, waardoor alle AAA-gamepareltjes perfect worden weergegeven. De GAMING BOX is ook voorzien van een ingebouwde bekabelde netwerkchip, zodat je zonder zorgen over verbindingsproblemen kunt gamen. Met de GIGABYTE control center-software kun je bovendien de prestaties en verlichting aanpassen naar jouw voorkeur.

Voor contentmakers
Breng jouw creatieve projecten naar een hoger niveau met de verbluffende prestaties van de AORUS RTX 4090 GAMING BOX. Dankzij de hardwareversnelling van de GeForce RTX 4090 en de NVIDIA Studio-driver kun je profiteren van AI-ondersteuning bij taken zoals videobewerking, 3D-animatie, fotografie, grafisch ontwerp, architecturale visualisatie en uitzendingen. Dit bespaart je veel tijd en moeite. Bovendien beschikt de GeForce RTX 4090 GPU over maar liefst 16.384 CUDA-cores, waardoor je desktopwaardige prestaties kunt behalen bij het gebruik van grafische software die gebruikmaakt van AI, zoals Stable Diffusion, wat zorgt voor snelle beeldgeneratie.

Dankzij de indrukwekkende prestaties van de AORUS RTX 4090 GAMING BOX kunnen zelfs ultrabook-gebruikers genieten van krachtige 3D-computingprestaties, vergelijkbaar met een desktop. Met externe beeldschermen, toetsenborden, tekentablets en bekabelde netwerken wordt dit de perfecte metgezel voor zowel gamers als contentmakers.Bronnen: GIGABYTE

Over Jochem
Als het op behuizingen met RGB lichtjes aan komt zit je bij Jochem aan het juiste adres, daar kan hij geen genoeg van krijgen. Net als van robots en drones, dus niet vreemd dat hij meestal druk bezig is met zijn studie Mechatronica in Delft. Hij krijgt het ook voor elkaar om menig product kapot te krijgen, uiteraard onder de noemer 'quality control'.