GIGABYTE toont nieuwe line-up BRIX mini-PC’s


Dit artikel is gebaseerd op een persbericht van GIGABYTE

Giga Computing heeft vandaag aangekondigd dat ze een nieuwe lijn van ultra-compacte mini-PC’s in hun BRIX line-up hebben uitgebracht. Deze mini-PC’s hebben de allernieuwste 13e generatie Intel Core U-Series mobiele processor aan boord, waardoor je flink wat rekenkracht hebt zonder dat het apparaat groot en log wordt.

De BRIX PC’s zijn ideaal voor allerlei toepassingen, van kantoorwerk tot digitaal adverteren en zelfs medische toepassingen. De nieuwste BRIX PC’s hebben een fraai ontwerp dat minimalistisch en stijlvol is. Ondanks het compacte formaat leveren ze geweldige prestaties en beschikken ze over de allernieuwste technologieën.

Met de nieuwe 13e generatie Intel Core U Processors krijg je meer rekenkracht dan ooit tevoren. Deze processors hebben verbeterde prestaties en kunnen nog sneller multitasken dan hun voorgangers. Je kunt de BRIX PC’s opschalen van een Intel Core i7-1315U met zes cores tot een Intel Core i7-1355U met tien cores en een turbosnelheid tot 5 GHz.

De nieuwe BRIX PC’s zijn uitgerust met de allernieuwste technologieën, waaronder Intel Wi-Fi 6 (Gig+), Intel Iris Xe Graphics en een verbeterde beeldverwerking. Het resultaat is een geweldige gebruikerservaring die snel en soepel verloopt.

Het ontwerp van de nieuwe BRIX PC’s is slanker en lichter dan ooit tevoren. Met een HDMI 2.0b-poort, Mini DP 1.4a-poort en USB type C-poort met DP alt mode, kun je deze mini-PC’s op meerdere monitoren aansluiten en genieten van geweldige 4K-beeldkwaliteit. Ook is er ruimte voor twee M.2 SSD’s en één 2,5-inch HDD/SSD, waardoor je voldoende opslagcapaciteit hebt voor al je bestanden.

Of je nu op zoek bent naar een mini-PC voor thuis, op kantoor of voor digitaal adverteren, de nieuwe BRIX PC’s van Giga Computing zijn een uitstekende keuze. Ze zijn compact, stijlvol en krachtig genoeg om aan al je wensen te voldoen.Bronnen: GIGABYTE

Over Jochem
Als het op behuizingen met RGB lichtjes aan komt zit je bij Jochem aan het juiste adres, daar kan hij geen genoeg van krijgen. Net als van robots en drones, dus niet vreemd dat hij meestal druk bezig is met zijn studie Mechatronica in Delft. Hij krijgt het ook voor elkaar om menig product kapot te krijgen, uiteraard onder de noemer 'quality control'.