Gigabyte WQHD Aorus FI32Q-monitor verschenen


Een nieuwe monitor van Gigabyte Aorus is recent verschenen, namelijk de FI32Q. Dit 32″ grote IPS display zal beschikken over een 2560 bij 1440 pixels resolutie, helderheid tot 350 cd/m2 en een verversingssnelheid tot 165Hz. De gtg-reactietijd betreft 1ms, wat hem volgens Gigabyte erg geschikt maakt voor gamen.

Naast dat er features aanwezig zijn zoals Eyesafe, flicker-free en RGB Fusion 2.0 voor de drie RGB-elementen aan de achterzijde, zijn er ook een breed aantal I/O’s beschikbaar: 2x HDMI 2.0, DisplayPort 1.4, USB Type-C, audio, 2x USB3.0 en USB-SS.

Hoewel Gigabyte nog geen prijs heeft gegeven is deze wel al in Polen verkrijgbaar voor ongeveer 760 euro, of dat hier ook de precieze prijs zal worden is nog niet bekend.Bronnen: Gigabyte

Over Jochem
Als het op behuizingen met RGB lichtjes aan komt zit je bij Jochem aan het juiste adres, daar kan hij geen genoeg van krijgen. Net als van robots en drones, dus niet vreemd dat hij meestal druk bezig is met zijn studie Mechatronica in Delft. Hij krijgt het ook voor elkaar om menig product kapot te krijgen, uiteraard onder de noemer 'quality control'.