GIGABYTE’s nieuwe S55U-monitor heeft een 54,6″ display met 4K-resolutie


Dit artikel is gebaseerd op een persbericht van GIGABYTE

GIGABYTE heeft de lancering aangekondigd van de GIGABYTE S55U-gamingmonitor, de nieuwste toevoeging aan GIGABYTE’s 4K-monitorfamilie.

De S55U opent een nieuw segment van gaming-monitoren met zijn enorme 54,6-inch UHD quantum dot-display. Naast het leveren van ongelooflijke beeldscherpte en helderheid, voert de S55U het spel op met de 120 Hz verversingssnelheid van esports-kwaliteit, 2 ms GTG-responstijd en HDMI 2.1-connectiviteit die een meeslepende, zijdezachte 4K-gamingervaring op een groot scherm belooft. De S55U is ook Android-aangedreven met ingebouwde apps zoals YouTube, Netflix en Chromecast voor streaming, waardoor hij ook ideaal is voor thuisentertainment.

GIGABYTE loopt voorop bij het leveren van de beste 4K-gamingmonitoren sinds het vorig jaar zijn allereerste 4K-scherm introduceerde. De hele familie kan bogen op de toonaangevende HDMI 2.1-ondersteuning en exclusieve tactische gamingfuncties, die een nieuwe standaard zetten voor 4K-gamingschermen. GIGABYTE 4K-gamingmonitoren zijn ook goed ontvangen door media en gemeenschappen over de hele wereld. De FV43U werd door de wereldberoemde media Tom’s Hardware uitgeroepen tot de koning van 43-inch gamingmonitoren vanwege zijn toonaangevende kleur en contrast. De 47,53-inch FO48U met een OLED-paneel won de iF Design Award in 2022 vanwege zijn ongeëvenaarde esthetiek en weergaveprestaties. Last but not least, de GIGABYTE M-serie werd zeer geprezen door de monitorgerichte technische media Rtings als de beste 4K-gamingmonitors die ze hebben beoordeeld.

GIGABYTE levert nu een breed scala aan 4K-gamingmonitoren, variërend van 28 tot 54,6 inch voor gamers om uit te kiezen. De nieuwste S55U biedt een geheel nieuwe dimensie voor wie op zoek is naar een volledig meeslepende kijkervaring op een grote gamingmonitor voor zowel gaming als home entertainment.

Voor welke prijs de nieuwe S55U 4K-monitor verkrijgbaar komt is nog niet bekend.Bronnen: GIGABYTE

Over Jochem
Als het op behuizingen met RGB lichtjes aan komt zit je bij Jochem aan het juiste adres, daar kan hij geen genoeg van krijgen. Net als van robots en drones, dus niet vreemd dat hij meestal druk bezig is met zijn studie Mechatronica in Delft. Hij krijgt het ook voor elkaar om menig product kapot te krijgen, uiteraard onder de noemer 'quality control'.