Glorious introduceert de Model I 2 Wireless


Dit artikel is gebaseerd op een persbericht van Glorious

Glorious introduceert de Model I 2 Wireless, de langverwachte opvolger van de revolutionaire Model I-muis en behoudt de geliefde vorm en lichtgewicht van zijn voorganger. Het biedt echter tal van verbeteringen op het gebied van comfort, prestaties en aanpassingsmogelijkheden. Met negen programmeerbare knoppen, aanpasbare zijbedieningen en geavanceerde functies is de Model I 2 een veelzijdige gamingmuis voor verschillende genres, zoals Battle Royale, MOBA, MMO en FPS.

De muis wordt gekenmerkt door uitzonderlijk ergonomisch comfort dankzij zijn lichte ontwerp, ergonomische vorm en duimsteun. Hij weegt slechts 75 gram, maar biedt toch tal van geavanceerde functies. De negen knoppen kunnen worden geprogrammeerd voor aangepaste sneltoetsen en macros. Ook kunnen twee knoppen worden verwisseld voor verschillende vormen.

De muis heeft speciale game-verbeterende functies, waaronder een DPI Lock-functie voor nauwkeuriger richten en een Layer Shift-optie voor extra aanpassingsmogelijkheden. De Model I 2 Wireless heeft drie connectiviteitsmodi: prestatie, efficiëntie en bedraad, elk met verschillende batterijduur.

De muis bevat een geavanceerde sensor voor nauwkeurige tracking en heeft verbeterde batterijduur. De RGB-verlichting is aanpasbaar, en de muis wordt geprezen als een game-veranderend apparaat met ongeëvenaard comfort, aanpassingsmogelijkheden en prestaties.Bronnen: Glorious

Meer Techtesters? Vragen over de producten die we bespreken? Je kan ons vinden op:
Techtesters YouTube
Nadalina op Twitter (Chef de Video)
Foritain op Twitter (Test Chef)
Techtesters op Instagram

Over David
Van oppassen op de kinderen tot team TechTester. Met de kennis vanuit het gamen, het bouwen van wat computertjes, en leermeester Stephan moet het vast goed komen om wat nieuws berichten, reviews en computers te maken toch?