Glorious lanceert de Model 0 2 Pro series


Dit artikel is gebaseerd op een persbericht van Glorious

Glorious lanceert vandaag een bijzondere reeks gamingmuizen, de Model O 2 PRO en Model D 2 PRO-series. Deze muizen zijn speciaal ontworpen voor toernooispelers en leveren hoogwaardige prestaties. Ze vormen de nieuwste toevoegingen aan de bekende Model O-lijn en beloven geavanceerde technologie en functionaliteit.

Deze nieuwe muizen zijn ontstaan uit feedback van gamers wereldwijd en de originele Model O uit 2019. Na het succes van de Model O PRO Forge Edition, is de Model O 2 PRO een doorontwikkelde versie met next-generation technologie. Ze zijn onze best presterende muizen tot nu toe en verkrijgbaar in twee vormen: de Model O 2 PRO is een symmetrische, laagprofiel muis geschikt voor diverse gripstijlen, terwijl de Model D 2 PRO een ergonomische vorm heeft voor palm- of klauwgrip.

Kenmerken zijn onder andere geoptimaliseerd gewicht, zero double clicks dankzij Glorious Optical Switches, BAMF 2.0 26K optische sensor met Motion Sync, supercharged 4K/8K pollingsnelheden voor een hyperresponsieve ervaring, 2,4 GHz draadloze connectiviteit voor weinig vertraging, en een batterijduur tot 80 uur zonder RGB-verlichting.

Deze muizen vertegenwoordigen het toppunt van Glorious’s toewijding aan hoogwaardige gaminguitrusting, met verbeterde sensoren, duurzame batterijduur, en ergonomische ontwerpen. Ze zijn geschikt voor gamers van alle gripstijlen en maten handen. Kortom, de PRO-series muizen zijn ontworpen om te voldoen aan de eisen van moderne gaming en zetten nieuwe normen met hun geavanceerde technologie en ontwerp.Bronnen: Glorious

Meer Techtesters? Vragen over de producten die we bespreken? Je kan ons vinden op:
Techtesters YouTube
Nadalina op Twitter (Chef de Video)
Foritain op Twitter (Test Chef)
Techtesters op Instagram

Over David
Van oppassen op de kinderen tot team TechTester. Met de kennis vanuit het gamen, het bouwen van wat computertjes, en leermeester Stephan moet het vast goed komen om wat nieuws berichten, reviews en computers te maken toch?