Govee introduceert de Gaming Light Strip G1


Govee heeft de Gaming Light Strip G1 aangekondigd, hun eerste PC-kleurafstemmingslichtstrip voor gamers.

De G1 maakt gebruik van VibraMatch, een geavanceerde kleurafstemmingstechnologie die kleurovergangen op het scherm vastlegt en spiegelt voor een levendige en interactieve game-ervaring.

De strip biedt meer dan 100 verlichtingseffecten en is compatibel met het bredere Govee-ecosysteem. VibraMatch maakt gebruik van nauwkeurige pixeluitlezing, gedetailleerde analyse en geoptimaliseerde verwerking van 50 FPS om levendige kleuren te bieden. Het verdeelt het scherm in tien zones voor nauwkeurige kleurcaptatie en berekent gemiddelde RGB-waarden.

De G1 ondersteunt 4K-schermen en heeft LED-lichtkralen met hoge dichtheid voor heldere en gelijkmatige lichteffecten. Govee Desktop DreamView biedt naadloze synchronisatie van verlichtingseffecten en gebruikers kunnen met één klik de verlichtingseffecten van maximaal 10 Govee-apparaten verbinden. De strip integreert met platforms zoals Razer Chroma, Google Home en Alexa.

De Govee Gaming Light Strip G1 is verkrijgbaar vanaf 10 juli 2023 voor $59,99 USD (24-26 inch) en $69,99 USD (27-34 inch) via Amazon en de Govee-website in de VS, VK en Europa.Bronnen: Govee, TechPowerUp

Meer Techtesters? Vragen over de producten die we bespreken? Je kan ons vinden op:
Techtesters YouTube
Nadalina op Twitter (Chef de Video)
Foritain op Twitter (Test Chef)
Techtesters op Instagram

Over David
Van oppassen op de kinderen tot team TechTester. Met de kennis vanuit het gamen, het bouwen van wat computertjes, en leermeester Stephan moet het vast goed komen om wat nieuws berichten, reviews en computers te maken toch?