Govee kondigt op CES 2024 een aantal nieuwe producten aan


Govee was ook te vinden op CES 2024, een gave verlichte booth was zeker een uitblinker op de beurs, ook hebben ze een aantal nieuwe verlichtingen aangekondigd en wat oudere producten verbeterd door middel van software updates.

Een van de meest gave producten van Govee is naar mijn mening de AI TV Backlight 3 Pro, dit is een camera die je op de rand van je tv plaatst en die een real time ziet welke kleuren er op je scherm te zien zijn en dit verstuurd naar alle verbonden Govee producten, dit zorgt voor een unieke film/serie ervaring.

Govee verbreedt zich dit jaar ook naar de kinderkamer, zo lanceren ze de Galaxy Light Projector Pro, deze projector geeft het heelal weer zoals jij wilt, ook heeft deze een ingebouwde speaker met presets met white noice om zo je kind (of jezelf) makkelijker in slaap te laten vallen, deze projector is beschikbaar voor $179,99.

Een andere product die een beetje in de zelfde catogorie valt is de Govee floor Lamp Pro en de Govee Table Lamp 2 Pro, de floorlamp is een hoge buis met een dot free lightning effect en een ingebouwde bluetooth speaker, de Table lamp heeft wat weg van een moderne lavalamp, ook deze lamp heeft een ingebouwde bluetooth speaker.

Govee komt ook met een aantal ontwikkelingen voor in de game kamer, zo komt binnekort ce HDMI 2.1 Sync Box beschikbaar, deze Sync box zorgt er voor dat alles wat op je scherm te zien is ook tegelijkertijd op al je Govee producten te zien zijn in de vorm van RGB verlichting, dit zorgt voor een intensievere game ervaring, bij deze Sync Box worden ook twee RGB palen en een ledstrip geleverd.

Govee kondigde ook op CES de samenwerking met ICUE aan, voorheen werkte de verlichtingen van Govee al samen met Razer CHROMA maar vanaf nu dus ook met ICUE. Wat betreft de software heeft Govee een AI ontworpen waar je letterlijk aan kan vragen of hij de kleuren van de RGB kan aanpassen naar wat jij ook maar wilt, dit is vooral handig als je meerdere lampen tot je beschikking hebt en ze niet allemaal individueel wilt aanpassen. Nog een handige functie voor de ledstrips is dat je een foto kan maken van de ledstrip en de app zo kan aflezen welk deel van de strip waar zit en je op deze manier de leds individeel kan aanpassen via de app.Bronnen: Govee

Meer Techtesters? Vragen over de producten die we bespreken? Je kan ons vinden op:
Techtesters YouTube
Nadalina op Twitter (Chef de Video)
Foritain op Twitter (Test Chef)
Techtesters op Instagram

Over David
Van oppassen op de kinderen tot team TechTester. Met de kennis vanuit het gamen, het bouwen van wat computertjes, en leermeester Stephan moet het vast goed komen om wat nieuws berichten, reviews en computers te maken toch?