Herman Miller en G2 lanceren samen een nieuwe stoel


Dit artikel is gebaseerd op een persbericht van Herman Miller

G2 Esports en Herman Miller Gaming slaan de handen ineen voor een bijzondere samenwerking. Ze lanceren een gelimiteerde editie van de Herman Miller Gaming Embody Gaming Chair, een stoel die bekendstaat om zijn innovatieve ontwerp en comfort. Deze exclusieve G2 Embody Gaming Chairs zullen wereldwijd beschikbaar zijn voor aankoop op 26 september, maar er zullen slechts 250 exemplaren worden geproduceerd.

De stoel belichaamt de inspanningen van Herman Miller Gaming om wetenschap, prestaties en welzijn te combineren, terwijl G2 Esports blijft streven naar het voorzien van gamers van de beste uitrusting. De stoel heeft unieke serienummers en G2’s kenmerkende rode accenten, die de functionele elementen van de stoel aanduiden. Het ontwerp weerspiegelt het G2-logo en is een eerbetoon aan de G2-community.Bronnen: Herman Miller

Meer Techtesters? Vragen over de producten die we bespreken? Je kan ons vinden op:
Techtesters YouTube
Nadalina op Twitter (Chef de Video)
Foritain op Twitter (Test Chef)
Techtesters op Instagram

Over David
Van oppassen op de kinderen tot team TechTester. Met de kennis vanuit het gamen, het bouwen van wat computertjes, en leermeester Stephan moet het vast goed komen om wat nieuws berichten, reviews en computers te maken toch?