Het Beste Zwembad voor je Twitch kanaal


Je bent jong, impulsief en nog enigszins aantrekkelijk (dat laatste hoeft overigens nog niet eens). Je zit nog in een halve lockdown, maar je wilt toch ook wat bijverdienen. Vakkenvullen is natuurlijk gewoon kut, dus je zoekt een idee om ietwat sneller wat te verdienen. Maar goed, je hebt nog nergens voor geleerd en dus valt het niet mee om met iets echt origineels te komen. En dan valt het kwartje; je weet het! Je wordt zwembad-in-je-huiskamer streamer op Twitch!

“Beter goed gekopieerd op Twitch dan hard gewerkt” is wat mijn moeder vroeger altijd tegen mij zei, dus waarom ook niet! Maar dan rest de vraag: welk zwembad moet je nu eigenlijk hebben? Die vraag gaan we vandaag beantwoorden:


1 – Het “doe maar gewoon” zwembad


Niet iedereen heeft natuurlijk een giga huiskamer of slaapkamer, dus een bad moet veelal niet te groot zijn. Daarbij ben je natuurlijk succesvoller wanneer je er alleen in zit dan wanneer je moeder of vader er af en toe bij komen zitten, je doet er dus verstandig aan niet zo maar een XXL bad te kopen.


Het Intex Mini zwemad is met 122x122cm groot genoeg om lekker in rond te draaien en stevig genoeg dat je je geen zorgen hoeft te maken over lekkages; je wilt tenslotte geen waterfestijn in je huis nietwaar? En met 32,99 euro is hij prima betaalbaar ook, ideaal voor beginnende talenten.

Koop de Intex Mini op Bol.com (affiliate link)

2 – De “Semi Pro”


Zwembad streamen kan best vermoeiend zijn, zeker wanneer je wat actiever wordt en het dagelijks gaat doen. Onze tweede anrader is daarom de Intex Family Lounge pool. Met 239x229cm vereist hij wel wat meer ruimte, maar hij kent twee voordelen. Zo komt hij met een zit-deel in de hoeken waardoor je wat relaxter meerdere uren kan streamen. Daarbij biedt hij ook plek voor vriendinnen (nadruk op innen) voor co-op “gamen”.


Ook de Family Lounge is opvallend betaalbaar a 37 euro. Daarbij is hij goed opbergbaar wanneer je erachter kom dat zelfs de markt voor twitchmeerminnen eigenlijk al verzadigd is.

Koop de Intex Family Lounge op Bol.com (affiliate link)

3 – Het “Mijn kijkers zijn echt 18+!” bad


Eén van de vereisten van Twitch is dat je hardop blijft roepen dat je doelgroep volwassen is, maar we weten allemaal dat de realiteit iets anders ligt. De bezoekers worden jonger en jonger en daar wil je als zwembadprinces natuurlijk (stiekem) op in spelen.


Het Intex Jungle bad is weliswaar ietsjes duurder a 47 euro, maar hij komt wel met verschillende accessoires om jongere kijkers aan te trekken. Zo zitten er hippe, kleurrijke dieren rondom zoals een leuke gei.. gele aap en een giraffe, en hij komt met een waterval zodat je ook jezelf actief kan laten bevochtigen. Schijnt een ding te zijn, don’t ask me why.

Koop de Intex Jungle op Bol.com (affiliate link)

4 – Het “die kut boven streamt ook” bad


We kennen het allemaal, je hebt net een leuk verdienmodel gevonden, ziet die trut die boven je woont wat jij aan het doen bent en kopieert ze je gewoon! Dikke kans dat zij deze roundup natuurlijk niet heeft gelezen en gewoon een goedkoop prutbad heeft gekocht welke vervolgens doorlekt tot in jouw appartement.


Het Exit Wood zwembad met overkapping kost wel flink wat meer centen, ruim 400 euro zelfs, en hij neemt flink ruimte in. Maar dankzij de handige overkapping heb je geen last meer van je doorlekkende bovenbuurvrouw, en kan je het hele jaar door lekker doorstreamen. Werkt ook prima buiten als je onverwacht je huis of kamer wordt uitgezet.

Positieve bijkomstigheid is de meegeleverde pomp. Als je dag-in-dag-uit in een zwembad zit kan dat nare schimmels veroorzaken, goede circulatie helpt jou daarbij.

Koop dit vage prutding liever niet op Bol.com (affiliate link)

Vragen over de producten die we bespreken? Aankoopadvies nodig of gewoon gezellig chatten met ons? Je vindt ons op:
Onze Discord server voor chat en tech talk (gratis en geen installatie noodzakelijk).
Techtesters YouTube
Techtesters op Instagram
Foritain op Twitter (auteur, test-chef)
Nadalina op Twitter (baas, foto-heldin)


Over Stephan
Stephan en Nada kennen elkaar dankzij online gaming en een liefde voor toffe tech. Tegenwoordig houden zij elkaar bezig met maken van reviews van computer hardware. Hun doel: Uitgebreide reviews die je een realistisch beeld geven van wat je van het product mag verwachten.