“HMD Global onthult nieuwe betaalbare Nokia smartphones”


Dit artikel is gebaseerd op een persbericht van Nokia

HMD Global, home of Nokia phones, kondigt twee nieuwe Nokia C-serie smartphones aan: de C21 Plus en C2 2E.

Nokia C-serie
Met een batterij die lang meegaat gecombineerd met het beste van Android-software en regelmatige beveiligingsupdates, kiest HMD Global opnieuw bewust voor duurzaamheid en smartphones die lang blijven meegaan. Dit versterkt wederom de visie van HMD Global voor 2022 en daarna: Nokia-telefoons bouwen die langer meegaan en tegelijkertijd een uitstekende kwaliteit behouden.

Nokia C21 Plus
Nokia C21 Plus vormt de top van de C-serie. Hij is ontworpen met het oog op duurzaamheid, kwaliteit en ontwerp én blijft betaalbaar. De batterij heeft een capaciteit van 4000 mAh wat leidt tot een batterijduur van twee dagen zodat gebruikers lang verbonden kunnen blijven en minder hoeven op te laden.

Het robuust metalen binnenchassis met een IP52-classificatie biedt bescherming tegen vuil, stof en waterdruppels. Een gehard dekglas beschermt het 6,5-inch HD+-scherm. Het dubbele 13 MP camera met panorama- en portretmodi legt verbluffende details vast. Een pure Android besturingssysteem met minimale voorinstellingen geeft gebruikers meer ruimte voor eigen apps en content. Bovendien zorgen 2 jaar driemaandelijkse beveiligingsupdates en vingerafdruk- en AI-gezichtsontgrendelingstechnologie ervoor dat de Nokia C21 Plus veilig blijft.

Nokia C2 2E
De Nokia C2 2E is ontworpen naar het Scandinavisch design en de kwaliteit waar Nokia-telefoons om bekend staan tegen een betaalbare prijs. Met het 5,7-inch scherm kunnen gebruikers gemakkelijk hun favoriete inhoud en apps streamen, delen en scrollen in hoge definitie. De camera’s aan de voor- en achterzijde leggen mooie beelden vast. Ook de Nokia C2 2E krijgt twee jaar regelmatige beveiligingsupdates en het up-to-date besturingssysteem met minimale voorinstellingen geeft gebruikers meer ruimte voor eigen apps en content.

Prijzen en beschikbaarheid
Nokia C21 Plus is vanaf mei verkrijgbaar in België/Nederland in Dark Cyan en Warm Grey en is verkrijgbaar in een geheugenconfiguratie van 2/32 GB vanaf €119.
Nokia C2 2E is vanaf mei beschikbaar in België/Nederland in grijs en blauw en wordt geleverd in een geheugenconfiguratie van 2/32 GB vanaf €99.Bronnen: Nokia

Over Jochem
Als het op behuizingen met RGB lichtjes aan komt zit je bij Jochem aan het juiste adres, daar kan hij geen genoeg van krijgen. Net als van robots en drones, dus niet vreemd dat hij meestal druk bezig is met zijn studie Mechatronica in Delft. Hij krijgt het ook voor elkaar om menig product kapot te krijgen, uiteraard onder de noemer 'quality control'.