HP lanceert nieuwe OMEN laptop en pre-build desktops


Dit artikel is gebaseerd op een persbericht van HP

HP kondigt op CES 2023 nieuwe producten en oplossingen aan om gamers te ondersteunen met krachtige nieuwe desktops en een nieuwe laptop. Daarnaast introduceert HP cloud gaming via de OMEN Gaming Hub, waarmee gamers toegang krijgen tot meerdere gametitels, gegarandeerd van hoge kwaliteit.

OMEN cloudgaming
HP introduceert cloud gaming via de OMEN Gaming Hub en is daarmee de eerste Windows pc-fabrikant met een geïntegreerde NVIDIA GeForce NOW-oplossing.1 Deze toevoeging geeft gamers over de hele wereld toegang tot meer dan 1450 titels van AAA tot indie binnen een best-in-class cloud gaming-service, ongeacht de PC waarop ze gamen. Gecombineerd met de mogelijkheid om lokale games te openen met My Games en OMEN Optimizer, hebben gamers gemakkelijker toegang dan ooit tevoren om hun favoriete titels te spelen in een hogere kwaliteit en met framerates.

OMEN laptop 17
De OMEN 17 Laptop is HP’s krachtigste gaming laptop met de toevoeging van de 13e generatie Intel® Core™ i9-13900HX en de nieuwste NVIDIA® GeForce® graphics, die gebruik maakt van OMEN Tempest Cooling Technology voor desktop-caliber gaming. De OMEN Laptop is HP’s eerste laptop met optische mechanische toetsen, die 25 keer sneller zijn dan traditionele toetsen.

De OMEN 17 Laptop wordt verwacht in februari. De prijs wordt dichter bij de beschikbaarheid van het product bekendgemaakt.

OMEN desktops
De OMEN 40L en 45L desktops bieden nieuwe niveaus van extreme kracht met maximaal 13e Gen Intel®️ Core™ i9-13900K en maximaal NVIDIA®️ GeForce RTX™ 4090 om kraakheldere 4K-beelden en weergaloos hoge FPS mogelijk te maken in resoluties die gebruikt worden voor competitieve gaming. Wie kiest voor de 45L, krijgt meer ruimte voor het overklokken van de processor dankzij de OMEN Cryo Chamber™. Dit is een revolutionaire gepatenteerde CPU-koeling die een alles-in-één vloeistofkoeler herbergt in een apart compartiment bovenop de behuizing. De OMEN 25L desktop krijgt ook een upgrade met de nieuwste Intel 13e generatie Intel®️ Core™ processoren om games sneller dan ooit te laten draaien.

De OMEN 25L, 40L, en 45L Desktop PCs worden verwacht in maart. De prijzen worden dichter bij de beschikbaarheid van het product bekendgemaakt.Bronnen: HP

Over Jochem
Als het op behuizingen met RGB lichtjes aan komt zit je bij Jochem aan het juiste adres, daar kan hij geen genoeg van krijgen. Net als van robots en drones, dus niet vreemd dat hij meestal druk bezig is met zijn studie Mechatronica in Delft. Hij krijgt het ook voor elkaar om menig product kapot te krijgen, uiteraard onder de noemer 'quality control'.