HyperX brengt compact Alloy Origins 60 toetsenbord uit


Recent heeft HyperX een nieuw compact toetsenbord uitgebracht, de Alloy Origins 60. Dit toetsenbord neemt qua formaat slechts 60% in van een standaard-variant met numpad. HyperX kiest voor lineaire mechanische HyperX Red-switches welke gebouwd zijn voor goede prestaties, een lange levensduur tot 80 miljoen klikken en voorzien zijn van RGB-verlichting onder de double shot PBT-keycaps.

Verder is er een gamingmodus aanwezig welke het mogelijk maakt verschillende toetsen in- of uit te schakelen om onbedoelde aanraking te voorkomen tijdens het spelen van games. Daarbij kunnen er ook macrofuncties ingesteld worden en zijn er handigheden zoals anti-ghosting en n-key-rollover ingebouwd. Het toetsenbord is via USB Type-C met een computer te verbinden.

In de Noord-Amerika is het toetsenbord al verkrijgbaar voor $99,99 in de US en $139,99 in Canada. Wanneer de Alloy Origins 60 in Europa uit zal komen en voor welke prijs heeft HyperX helaas nog niet bekend gemaakt.Bronnen: HyperX

Over Jochem
Als het op behuizingen met RGB lichtjes aan komt zit je bij Jochem aan het juiste adres, daar kan hij geen genoeg van krijgen. Net als van robots en drones, dus niet vreemd dat hij meestal druk bezig is met zijn studie Mechatronica in Delft. Hij krijgt het ook voor elkaar om menig product kapot te krijgen, uiteraard onder de noemer 'quality control'.