“HyperX brengt Xbox-versie van de CloudX Stinger Core uit”


Dit artikel is gebaseerd op een persbericht van HyperX

FOUNTAIN VALLEY, Californië – September 2021 – HyperX, het team voor gamingrandapparatuur van HP Inc. en merkleider in gaming en esports, heeft vandaag de beschikbaarheid aangekondigd van zijn nieuwste gamingheadset met officiële licentie van Xbox – de CloudX Stinger CoreTM draadloze gaming hoofdtelefoon. Aangedreven door 40 mm drivers, is de CloudX Stinger Core wireless ontworpen om meeslepend Windows Sonic ruimtelijk geluid te leveren, geoptimaliseerd voor gaming op Xbox Series X|S en Xbox One.

CloudX Stinger Core draadloze versie heeft een directe Xbox Wireless-verbinding voor hoogwaardige draadloze audio met slechts één knop. CloudX Stinger Core maakt gebruik van 40 mm-drivers om meeslepende audio te bieden met Windows Sonic, met heldere audio en verbeterde bas om game-ervaringen te verbeteren.

“We zijn verheugd om onze gelicenseerde Xbox gear line-up uit te breiden met CloudX Stinger Core draadloze gaming-headset”, zegt Andrew Ewing, senior manager console business, HyperX. “De CloudX Stinger Core Wireless geeft gamers en HyperX-fans volledige draadloze vrijheid met het comfort en geluid dat ze van HyperX verwachten.”

De CloudX Stinger Core draadloze gamingheadset maakt gebruik van een lichtgewicht ontwerp, weegt slechts 275 gram, en biedt zachte oorschelpkussens voor comfort tijdens lange gamesessies. Deze officiële Xbox-gelicentieerde headset biedt een reeks gebruiksfuncties, waaronder 90 graden roterende oorschelpen voor een adaptieve pasvorm, handige volumeregelaars op de oorschelp, een draaibare ruisonderdrukkende microfoon en verstelbare stalen schuifregelaars.

Beschikbaarheid
De HyperX CloudX Stinger Core draadloze gamingheadset is beschikbaar voor $99,99 via de HyperX U.S. Shop en Amazon. Op het moment is deze headset nog niet in Europa verkrijgbaar, de bestaande niet-Xbox versie is al verkrijgbaar voor ongeveer €85, deze prijs zal waarschijnlijk ook gelden voor de Xbox-versie.Bronnen: HyperX

Over Jochem
Als het op behuizingen met RGB lichtjes aan komt zit je bij Jochem aan het juiste adres, daar kan hij geen genoeg van krijgen. Net als van robots en drones, dus niet vreemd dat hij meestal druk bezig is met zijn studie Mechatronica in Delft. Hij krijgt het ook voor elkaar om menig product kapot te krijgen, uiteraard onder de noemer 'quality control'.