HyperX introduceert Cloud Revolver gamingheadset


Vandaag heeft HyperX een nieuwe gamingheadset aangekondigd. Deze nieuwe Cloud Revolver 7.1 komt vanaf binnenkort verkrijgbaar in Europa, en heeft momenteel een adviesprijs van $150.

De nieuwe Cloud Revolver gamingheadset van HyperX beschikt over 7.1 virtual surround voor een cinematische ervaring. Door de 50mm drivers kan het geluid in verschillende richtingen sturen waardoor het dieper en helderder zal klinken. Aan de headset is een module bevestigd om het volume van de headset en microfoon aan te passen, maar ook kan de microfoon gemute worden en geschakeld worden naar 7.1 en 2.0.

Door het gebruik van memory foam en een stalen frame is de headset robuust en comfortabel. De meegeleverde verwijderbare microfoon beschikt over noise-canceling voor helder geluid met weinig achtergrondruis. Deze headset is speciaal ontworpen voor PC en de PlayStation 4, en is daarbij ook TeamSpeak- en Discord-certified.Vanaf vandaag zal de HyperX Cloud Revolver verkrijgbaar komen in de Verenigde Staten en Canada voor $149,99. Welke prijs in Europa verwacht mag worden is, net als wanneer deze headset verkrijgbaar komt, nog niet bekend gemaakt.Bronnen: HyperX

Over Jochem
Als het op behuizingen met RGB lichtjes aan komt zit je bij Jochem aan het juiste adres, daar kan hij geen genoeg van krijgen. Net als van robots en drones, dus niet vreemd dat hij meestal druk bezig is met zijn studie Mechatronica in Delft. Hij krijgt het ook voor elkaar om menig product kapot te krijgen, uiteraard onder de noemer 'quality control'.