HyperX introduceert een nieuwe Gaming controller


Dit artikel is gebaseerd op een persbericht van HyperX

HyperX, het gaming accessoireteam van HP Inc. heeft de HyperX Clutch Gladiate RGB Gaming Controller aangekondigd. Deze controller is specifiek ontworpen voor Xbox-gamers en biedt precisie en comfort in een opvallend transparant ontwerp, met uitgebreide aanpassingsmogelijkheden dankzij volledige RGB-verlichting over het hele lichaam.

De Clutch Gladiate RGB zorgt voor een meeslepende game-ervaring met krachtige dubbele trilmotoren en tastbare handgrepen, waardoor games met trillingsfeedback boeiender worden. De controller heeft ook impuls-triggers die variabele tastbare feedback bieden, waardoor gamers een diepere verbinding met hun spel ervaren.

De controller biedt uitgebreide aanpassingsmogelijkheden met zes RGB-panelen onder een transparant lichaam, drie verlichtingseffecten, vijf helderheidsniveaus en zeven kleuropties, die eenvoudig instelbaar zijn via de intuïtieve bedieningselementen aan boord. Met dubbele triggervergrendelingen en herschikbare achterste knoppen kunnen gebruikers hun game-ervaring volledig aanpassen. Bovendien is de controller gelicenseerd onder ‘Designed for Xbox’ en volledig compatibel met Xbox One, Xbox Series X|S en pc, wat zorgt voor naadloos gebruik op alle platforms. De controller wordt geleverd met een 3,5 mm stereo headset-aansluiting en een premium USB-C naar USB-A kabel, samen met een speciale Share-knop voor eenvoudige schermopnames en delen van in-game momenten. De HyperX Clutch Gladiate RGB Gaming Controller is beschikbaar voor $44,99 via de HyperX webwinkelBronnen: HyperX

Meer Techtesters? Vragen over de producten die we bespreken? Je kan ons vinden op:
Techtesters YouTube
Nadalina op Twitter (Chef de Video)
Foritain op Twitter (Test Chef)
Techtesters op Instagram

Over David
Van oppassen op de kinderen tot team TechTester. Met de kennis vanuit het gamen, het bouwen van wat computertjes, en leermeester Stephan moet het vast goed komen om wat nieuws berichten, reviews en computers te maken toch?