HyperX kondigt drie producten aan voor gamers en streamers


Dit artikel is gebaseerd op een persbericht van HyperX

HyperX, heeft de release aangekondigd van drie innovatieve producten gericht op het verbeteren van contentontwikkeling voor gamers en streamers. Deze nieuwe toevoegingen omvatten de HyperX Vision S Webcam, de HyperX Audio Mixer Audio Interface en de HyperX Caster, een gereedschapsvrije microfoonarm. Deze producten breiden het hoogwaardige assortiment streamingapparatuur van HyperX uit.

De HyperX Vision S Webcam biedt uitstekende videokwaliteit met een 8MP-sensor die video’s tot 4K kan vastleggen. Deze webcam heeft een brede kijkhoek, responsieve autofocus en levert levendige kleuren, zelfs bij weinig licht. De Audio Mixer Audio Interface zorgt voor professionele geluidskwaliteit met functies zoals XLR-ingangen en directe monitoring. Het stelt makers in staat om verschillende microfoons en audio-bronnen aan te sluiten en audio in realtime te bewerken.

De HyperX Caster is een veerbelaste microfoonarm die geschikt is voor microfoons en webcams en vereist geen gereedschap voor installatie. Het biedt uitgebreide positioneringsmogelijkheden en heeft een instelbaar spanningsmechanisme om apparaten veilig vast te houden. Daarnaast is er een kabelbeheersysteem en is het gemaakt van duurzaam aluminium.

Deze nieuwe producten zijn bedoeld om de gebruikerservaring te verbeteren en bieden hoogwaardige prestaties en controle. Ze zijn ontworpen om contentmakers te helpen hoogwaardige streamingcontent te produceren. De producten zijn beschikbaar via de HyperX US Shop, waarbij de HyperX Vision S Webcam $199,99 kost, de HyperX Audio Mixer Audio Interface gepland is voor $179,99 in het eerste kwartaal van 2024, en de HyperX Caster wordt verwacht in februari 2024 voor $119,99.Bronnen: HyperX

Meer Techtesters? Vragen over de producten die we bespreken? Je kan ons vinden op:
Techtesters YouTube
Nadalina op Twitter (Chef de Video)
Foritain op Twitter (Test Chef)
Techtesters op Instagram

Over David
Van oppassen op de kinderen tot team TechTester. Met de kennis vanuit het gamen, het bouwen van wat computertjes, en leermeester Stephan moet het vast goed komen om wat nieuws berichten, reviews en computers te maken toch?