HyperX toont nieuwe randapparatuur-lijn


Vandaag heeft HyperX, de gamingtak van Kingston, tijdens CES 2021 een nieuwe lijn aan gaming peripherals geïntroduceerd. Om te beginnen biedt de nieuwe HyperX ChargePlay Duo ondersteuning om twee Xbox-controllers van de Xbox One en nieuwe Series X en S op te laden via de meegeleverde 1400mAh batterijen. Deze oplader zal voor $40 verkrijgbaar komen.

De HyperX Pulsefire Haste gamingmuis beschikt over een ergonomisch design met ingebouwde RGB-leds en stofdichte switches. De Haste komt voor $50 verkrijgbaar. Het nieuwe HyperX Alloy Origins 60-toetsenbord is compact en beschikt over mechanische toetsen. Naast dat er RGB-leds ingebouwd zijn en deze ondersteuning heeft voor HyperX’ NGenuity app zal dit toetsenbord $100 gaan kosten

De HyperX Cloud II Wireless is een draadloze headset geschikt voor PC en Playstation. Deze headset geeft surround sound met de comfortabele oorkussens en komt verkrijgbaar voor $150. Als laatste de HyperX Cloud Revolver + 7.1, een bedrade headset welke een 7.1 surround-weergave geeft. Deze koptelefoon zal ook voor $150 verkrijgbaar komen.Bronnen: HyperX (persbericht)

Over Jochem
Als het op behuizingen met RGB lichtjes aan komt zit je bij Jochem aan het juiste adres, daar kan hij geen genoeg van krijgen. Net als van robots en drones, dus niet vreemd dat hij meestal druk bezig is met zijn studie Mechatronica in Delft. Hij krijgt het ook voor elkaar om menig product kapot te krijgen, uiteraard onder de noemer 'quality control'.