HYTE en MAINGEAR slaan de handen in een voor een nieuwe desktop


Dit artikel is gebaseerd op een persbericht van HYTE

HYTE heeft aangekondigd dat het een nieuwe samenwerking is aangegaan met MAINGEAR. MAINGEAR heeft de HYTE Revolt 3 Mini-ITX pc-behuizing gekozen als de behuizing voor haar nieuwe Revolt-serie gaming-pc’s met een klein formaat.

De Revolt 3 biedt geavanceerde functies in een compacte behuizing van 18,4 liter, waardoor het ideaal is voor gebruikers met beperkte bureauruimte zonder in te boeten op component compatibiliteit. Dankzij het geïntegreerde handvat zijn de Revolt-serie gaming-pc’s ook gemakkelijk te vervoeren.

Deze samenwerking tussen HYTE en MAINGEAR biedt gamers krachtige gaming-pc’s die geschikt zijn voor beperkte ruimtes. De Revolt-serie is configureerbaar met hoogwaardige componenten, waaronder NVIDIA GeForce RTX grafische kaarten en Intel Core Processors van de 13e generatie.

De MAINGEAR Revolt is beschikbaar vanaf $1.499 in verschillende configuraties, terwijl de HYTE Revolt 3 als losse behuizing verkrijgbaar is vanaf $129 op HYTE.com. Deze samenwerking markeert een opwindende ontwikkeling voor gamers die op zoek zijn naar krachtige, ruimtebesparende gaming-pc’s met een stijlvol design.Bronnen: HYTE, MAINGEAR

Meer Techtesters? Vragen over de producten die we bespreken? Je kan ons vinden op:
Techtesters YouTube
Nadalina op Twitter (Chef de Video)
Foritain op Twitter (Test Chef)
Techtesters op Instagram

Over David
Van oppassen op de kinderen tot team TechTester. Met de kennis vanuit het gamen, het bouwen van wat computertjes, en leermeester Stephan moet het vast goed komen om wat nieuws berichten, reviews en computers te maken toch?