HYTE introduceert HG10-gamingheadset en andere componenten


Dit artikel is gebaseerd op een persbericht van HYTE

HYTE, een merk van iBUYPOWER, kondigt vandaag de HYTE eclipse HG10 aan, samen met de HYTE flow FA12-ventilatoren en PCIE40 PCIe 4.0 Riser-kabel.

HYTE eclips HG10
De HYTE eclipse HG10 is voor het eerst verschenen op de CES 2022 van dit jaar, waar hij veel aandacht trok dankzij zijn unieke uiterlijk en eigenschappen. Aan de buitenkant ziet de slanke, matte maangrijze afwerking er erg aantrekkelijk uit, terwijl de premium veganistische lederen voering en de pluche schuimhoofdband ervoor zorgen dat de eclipse HG10 comfortabel is, zelfs tijdens urenlang gamen. Om het concurrentieniveau te bereiken, is de eclipse HG10 draadloze gamingheadset uitgerust met een lithium-ionbatterij met hoge capaciteit, die een marktleidende batterijduur van 30 uur levert. Zodra de batterij bijna leeg is, kunnen gebruikers eenvoudig de meegeleverde USB Type-A naar USB Type-C oplaadkabel aansluiten en de eclipse HG10 zonder onderbreking blijven gebruiken.

De eclipse HG10 levert een uitstekende geluidskwaliteit voor veeleisende gebruikers zonder de gimmicks. Als het op opnemen aankomt, legt de microfoon de nadruk op de stem, want dat is wat er echt toe doet. De hoogwaardige unidirectionele microfoon vangt de stem van de gebruiker perfect en kristalhelder op. Het kan individueel worden geplaatst dankzij de flexibele kabel en kan zelfs worden losgemaakt, indien nodig.

Het nauwkeurig beheersen van de geluidsuitvoer is een kernfunctie en dit wordt gedekt door de high-fidelity neodymium-drivers die speciaal zijn afgestemd op het menselijk gehoorbereik van 20 Hz tot 20 kHz.

De HYTE eclipse HG10 zal naar verwachting op 7 juni 2022 in de VS en Canada beschikbaar zijn op HYTE.com voor een adviesprijs vanaf $ 99,99. Klanten uit Europa kunnen de eclipse HG10 kopen voor € 109,00 (adviesprijs, inclusief btw) bij de geautoriseerde retailers en distributeurs van HYTE.

HYTE flow FA12 3-Pack
Een compleet nieuwe toevoeging aan HYTE’s portfolio is de flow FA12-kofferventilator die wordt geleverd in een bundel van drie stuks. De nieuwe luxe behuizingsventilatoren met hoge luchtstroom richten zich op stille prestaties terwijl ze een grotere luchtstroom bieden. Bovendien heeft de Flow FA12-serie een hybride bladontwerp met de nadruk op zowel luchtstroom als statische druk, waardoor de ventilatoren de beste keuze zijn voor pc-behuizingen en -koelers. Het Fluid Dynamic Bearing zorgt jarenlang voor een stille en betrouwbare werking in elk type installatie.

De flow FA12 heeft een PWM-regeling met een uitgebreid bereik van ongeveer 300 tot 1.500 tpm. Daarnaast zijn de ventilatoren uitgerust met rubberen isolatoren die in alle 8 hoeken zijn ingebed, waardoor trillingen worden verminderd en hoge tonen worden verminderd die anders naar het chassis zouden kunnen worden overgebracht.

Het HYTE flow FA12 3-Pack is beschikbaar voor een adviesprijs vanaf $24,99 op 7 juni 2022, in de VS en Canada, op HYTE.com. Klanten uit Europa kunnen de flow FA12 3-Pack kopen bij de geautoriseerde retailers en distributeurs van HYTE. De adviesprijs is 29,95 inclusief btw.

PCIE40 Riser-kabel
De onlangs aangekondigde Y60 ATX pc-behuizing is een absolute blikvanger met zijn randloze, driedelige, verwijderbare, geharde glazen panelen en het panoramische zicht op de componenten erin. Een van de highlights is de uniek ontworpen PCI-Express 4.0 riser-kabel met een kap in de kleuren rood, zwart en wit.

De PCIE40 Riser-kabel is beschikbaar als een op zichzelf staand product en stelt gebruikers van pc-behuizingen van andere merken in staat om een ​​deel van de esthetische schoonheid van Y60 toe te voegen aan hun eigen pc-build. De nieuwe PCIE40 van HYTE is grondig getest om de volledige PCI Express 4.0-bandbreedte te bieden en compatibiliteit met een breed scala aan hardware te garanderen.

Klanten kunnen de HYTE PCIE40 Riser-kabel bestellen voor $ 79,99 in de VS en Canada op HYTE.com. Klanten uit Europa kunnen de PCIE40 Riser Cable kopen bij de geautoriseerde retailers en distributeurs van HYTE. De adviesprijs is € 79,95 inclusief btw.Bronnen: HYTE

Over Jochem
Als het op behuizingen met RGB lichtjes aan komt zit je bij Jochem aan het juiste adres, daar kan hij geen genoeg van krijgen. Net als van robots en drones, dus niet vreemd dat hij meestal druk bezig is met zijn studie Mechatronica in Delft. Hij krijgt het ook voor elkaar om menig product kapot te krijgen, uiteraard onder de noemer 'quality control'.