Hyte kondigt op CES 2024 hun eerste mechanische toetsenbord aan


Hyte heeft op CES 2024 hun eerste toetsenbord aangekondigd, De Hyte Keeb TKL. Dit toetsenbord heeft een dominante RGB uitstraling wat naar mijn mening er heel gaaf uit ziet als je erg van RGB houdt.

Hyte heeft hun eigen schakelaars ontwikkeld met de naam fluffy lavender, deze schakelaars zijn zoals de naam zegt erg zacht en maakt een rustig geluid. De schakelaars zijn verwisselbaar maar naar mijn mening zijn dit kwa gevoel al heerlijke schakelaars om te gebruiken als je niet van te clicky toetsen houdt zoals ik.

Links boven aan het toetsenbord zie je drie media toetsen, deze zijn volledig aanpasbaar maar gelijk uit de doos zijn dit volume knoppen. De Keeb TKL is een bedraad toetsenbord.

Het toetsenbord is nu al beschikbaar in Amerika voor $179,99, in euro’s zou dit dan net iets meer zijn zo schat ik rond de 200-210 euro.Bronnen: Hyte

Meer Techtesters? Vragen over de producten die we bespreken? Je kan ons vinden op:
Techtesters YouTube
Nadalina op Twitter (Chef de Video)
Foritain op Twitter (Test Chef)
Techtesters op Instagram

Over David
Van oppassen op de kinderen tot team TechTester. Met de kennis vanuit het gamen, het bouwen van wat computertjes, en leermeester Stephan moet het vast goed komen om wat nieuws berichten, reviews en computers te maken toch?