HYTE lanceert de nieuwe Y70 behuizing met een voor geïnstalleerd touchscreen


Dit artikel is gebaseerd op een persbericht van HYTE

HYTE, heeft de nieuwe Y70 Touch gelanceerd, een aanvulling op hun kenmerkende Y-Series behuizingen. Deze behuizing onderscheidt zich door een opvallend 14,1-inch 1100 x 3840 capacitief touchscreen geïntegreerd in het hoekpaneel. Het touchscreen is bedoeld om de digitale ervaring op de fysieke machine te verbeteren, waardoor een comfortabelere pc-gebruikerservaring ontstaat.

De Y70 Touch, een grotere versie van de Y60, biedt een interactieve pc-behuizing met een 10-punts multi-touchscreen dat zorgt voor een scherpe en soepele visuele ervaring. De behuizing is aanpasbaar met HYTE Nexus Touch, waarmee gebruikers systeemprestaties kunnen controleren, met Twitch-chat kunnen communiceren, games kunnen spelen en meer.

Wat betreft koeling, is de Y70 Touch geoptimaliseerd met een verbeterde luchtstroom en capaciteit, waardoor tot een 360 mm radiator kan worden gemonteerd en tot 180 mm luchtkoeling kan worden geïnstalleerd. Ook is er ruimte voor drie 120 mm ventilatoren voor directe GPU-koeling.

De behuizing is beschikbaar in vier kleuren en biedt exclusieve verticale GPU-montage. Bovendien heeft de Y70 Touch een interne indeling met twee kamers voor optimale componentpresentatie aan de voorkant en eenvoudig kabelbeheer aan de achterkant. De behuizing heeft gereedschapsloze panelen voor eenvoudig onderhoud en een gestroomlijnde esthetiek.

De Y70 Touch is momenteel beschikbaar in de VS en Canada voor $359,99 USD, en wordt naar verwachting in december in Europa verkrijgbaar voor €399,99 (£349,99).Bronnen: HYTE

Meer Techtesters? Vragen over de producten die we bespreken? Je kan ons vinden op:
Techtesters YouTube
Nadalina op Twitter (Chef de Video)
Foritain op Twitter (Test Chef)
Techtesters op Instagram

Over David
Van oppassen op de kinderen tot team TechTester. Met de kennis vanuit het gamen, het bouwen van wat computertjes, en leermeester Stephan moet het vast goed komen om wat nieuws berichten, reviews en computers te maken toch?