Iiyama brengt 24″Full-HD monitor met webcam uit


Iiyama heeft de XUB2490HSUC-B1 uitgebracht, een 24″ IPS-monitor met een Full-HD 1920×1080 pixels resolutie. De helderheid betreft 250 nits, de contrastratio 1000:1 en de refresh rate 60Hz. Verder heeft de monitor een responstijd van 4ms GTG en een typisch verbruik van maar 95W.

De geïntegreerde webcam heeft een resolutie van 2MP, en biedt samen met de 2x2W speakers en ingebouwde microfoon de mogelijkheid om videogesprekken te houden zonder verdere externe apparatuur. Qua I/O’s is er verder beschikking over VGA, HDMI en DisplayPort. Naast dat er via de VESA 100-mount nog een losse steun gebruikt kan worden is de meegeleverde voet draaibaar, kantelbaar en 130mm in hoogte verstelbaar.

Een precieze prijs of beschikbaarheid heeft het merk nog niet bekend gemaakt.Bronnen: Iiyama

Over Jochem
Als het op behuizingen met RGB lichtjes aan komt zit je bij Jochem aan het juiste adres, daar kan hij geen genoeg van krijgen. Net als van robots en drones, dus niet vreemd dat hij meestal druk bezig is met zijn studie Mechatronica in Delft. Hij krijgt het ook voor elkaar om menig product kapot te krijgen, uiteraard onder de noemer 'quality control'.