IKEA en Asus ROG werken samen aan meubels voor gamers


Vandaag hebben IKEA en Asus ROG bekend gemaakt dat ze samen een aantal op gamers gerichte meubels uit gaan brengen.

Volgens het bericht van IKEA zal het merk samen met Asus een aantal betaalbare meubels gericht op gamers uit gaan brengen om gamen ‘op een nieuw level te krijgen’. Wat voor producten er exact uitgebracht gaan worden is niet bekend, al is de kans groot dat er bureau’s en bureaustoelen tussen zullen zitten.


Door een aantal workshops wilden beide merken inzicht krijgen in wat voor behoeftes gamers allemaal hebben bij hun meubels, waar ze in de toekomst op in zullen springen.


Of de producten naar Nederland komen is helaas nog onbekend, wel weten we dat vanaf begin 2021 de eerste producten van deze samenwerking uitgebracht worden in China, in oktober 2021 wordt dit uitgebreid naar meerdere landen.Over Jochem
Als het op behuizingen met RGB lichtjes aan komt zit je bij Jochem aan het juiste adres, daar kan hij geen genoeg van krijgen. Net als van robots en drones, dus niet vreemd dat hij meestal druk bezig is met zijn studie Mechatronica in Delft. Hij krijgt het ook voor elkaar om menig product kapot te krijgen, uiteraard onder de noemer 'quality control'.