Review: In Win 901 (Black)
Productpagina @ In Win


Exact één jaar nadat ik mijn review postte van de zilverkleurige In Win 901 haalden wij de In Win 901 “Black” hier in huis uit de verpakking. Een jaar is gepasseerd, en de oorspronkelijke 901 is nog altijd één van mijn persoonlijke favorieten. Hoewel ik bij ‘slechts een andere kleurstelling’ geneigd zou zijn mijn vorige verhaal er bij te halen en deze vlot aan te passen, begin ik voor deze toch wel bijzondere behuizing liever vanaf nul in de hoop dat ik de oorspronkelijke ‘spark’ van de 901 opnieuw kan ervaren tijdens het schrijven. Daarbij zijn we een jaar review-ervaring rijker, dus wie weet hoe het gaat lopen.

De zwarte uitvoering van de In Win 901 stond lange tijd voor dik 200 euro in de prijsvergelijker, echter met beperkte beschikbaarheid. Op dit moment is die prijs gezakt naar ca 150 a 160 euro, al is de beschikbaarheid nog altijd verre van ruim.

250250250250

Over Stephan
Stephan en Nada kennen elkaar dankzij online gaming en een liefde voor toffe tech. Tegenwoordig houden zij elkaar bezig met maken van reviews van computer hardware. Hun doel: Uitgebreide reviews die je een realistisch beeld geven van wat je van het product mag verwachten.