Review: In Win 904 Plus Productpagina @ In Win


De In Win 904 Plus is één van de nieuwere kasten van In Win, eerder zagen we in dezelfde lijn van behuizingen al de normale 904 en de 901 verschijnen. De 904 Plus is een grotere versie van de 904 met extra mogelijkheden tot plaatsing van je hardware.

In Win kennen we vooral van de grote gewaagde kasten zoals de S-Frame en de Tòu, uiteraard hebben ze ook “normalere” kasten als de 703 en 707 of de recent aangekondigde 503 . Maar hun core business blijven de OEM kasten die ze maken voor andere bedrijven. Mede doordat hun eigen behuizingen niet hun core bussiness is nemen ze hiermee grote gokken en durven ze veel. Hiermee zetten ze mooie aparte behuizingen neer met een dito prijskaartje.

De 904 Plus is hier een voorbeeld van, het is een kast met aan beide zijden een dikke gehard glazen plaat en een body van 4mm dik hoogstaand aluminium. Het ontwerp aan de binnenkant is anders dan alle andere kasten en zorgt voor een verassende uitstraling. De 904 Plus krijgt een MSRP mee van 179 euro, tegenover de 904 die nu in de winkels ligt voor ongeveer 220 euro valt dit mee.

Over Gastauteur
Dit artikel is geschreven door een onafhankelijke gastauteur voor Techtesters.eu