Review: In Win Accessoires

Product Pagina @ In Win


Ik heb het geluk gehad van In Win een setje accessoires opgestuurd te krijgen in verband met hun Hardware.info actie. Dit setje bestaat uit de iSeat, de iBite, de iEar en de Batmat. Deze producten zijn allemaal gemaakt van de rest materialen uit de fabrieken van In Win. Dus van overgebleven stukken aluminium en glas die vrijkwamen bij het produceren van de behuizingen.

Deze accessoires zijn van hoge kwaliteit en zijn stuk voor stuk keurig afgewerkt. De accessoires zijn nuttig voor vele dagelijkse ‘struggles’ die te maken hebben met de elektronica rondom jouw pc. Van het opbergen van je hoofdtelefoon tot het neerzetten van je tablet.De iEar is een handig klein apparaatje die nuttig is voor iedereen die problemen heeft met het opruimen van zijn of haar hoofdtelefoon. De iEar verhelpt dit door een plek te bieden waaraan je jouw hoofdtelefoon op kan hangen. Dit doet hij door, met behulp van een zuignap, zich vast te zuigen aan de zijkant van je behuizing. Dit is een stevige verbinding en kan zo zelfs de zwaarste hoofdtelefoons aan. De officiële maximum is 1.5 kg, maar als ik hem zelf belast komt hij ruim daarboven nog steeds niet los.

De iEar laat zich het beste omschrijven als een deurknop met een zuignap er onder. Het bevestigen is zeer simpel. De knop kan worden gedraaid en deze zorgt er voor dat de zuignap vacuüm gezogen word. Dit werkt het beste op gladde panelen, op erg ruwe materialen kan moeilijk vacuüm worden gezogen. Op de glazen panelen van de In Win 904 Plus en de metalen zijpanelen van de SilverStone SG11 werkte het in ieder geval perfect.

De verpakking is simpel uitgevoerd maar doet prima zijn werk. Het product is er goed in zichtbaar en alle belangrijke features en het hoe te bevestigen staan er op vermeld. Op de foto staat de zwarte variant maar hij is ook nog in het wit verkrijgbaar. Door de prima werking en de algemene kwaliteit krijgt dit product van mij een 5 uit 5 sterren waardering
De iSeat is een vernuftig stukje gebogen aluminium dat gebruikt kan worden om je tablet/grote telefoon neer te zetten. Om dit plaatje aluminium zit op de juiste plekken een beetje siliconen zodat je telefoon/tablet en het oppervlak er onder niet beschadigd raakt. Ook is in het aluminium het In Win logo gestanst.

De iSeat is op twee manieren in te zetten, staand of liggend. Dit is geheel naar eigen voorkeur, persoonlijk vind ik de staande variant prettiger omdat ik dan recht op het beeldscherm kijk, maar zoals gezegd is dit geheel naar eigen voorkeur. Pas wel op dat als je telefoon/tablet kleiner is dan vijf inch het niet gaat passen, en dat met een tablet groter dan tien inch hij in de staande variant top zwaar gaat worden. Wel is het mogelijk om de iSeat te gebruiken als een laptop stand, dit kan je laptop net dat beetje extra lucht geven zodat hij lekker koel kan blijven werken.

De verpakking van de iSeat is gemaakt van stevig karton met een klein venster er in, op de doos vinden we informatie over het product en ene klein stukje tekst over het hoe en wat in gebruik. De iSeat is verkrijgbaar in vijf kleuren; grijs, blauw, paars, citroen geel en perzik rood. Hiervan zijn de eerste drie geanodiseerd en de laatste twee gespoten. De iSeat krijgt van mij 4.5 uit 5 sterren.De Batmat is mijn favoriet van deze vier accessoires. Dit is dan ook de accessoire die ik naast de iSeat het meeste gebruik. Het betreft een aluminium muismat, en niet zomaar een aluminium muismat, maar eentje in de vorm van een ‘vleermuis’. Nu moet ik eerlijk bekennen dat ik die link zo 1,2,3 niet gelegd had, maar het idee is leuk.

Om te voorkomen dat de mat gaat schuiven zit er aan de onderkant een mat van rubber in een honinggraat patroon, zelfs met de grootste moeite is het onmogelijk deze van zijn plek te krijgen. Dat zit dus wel goed. Aan de bovenkant is er een soort folie overheen gelegd wat zorgt voor een erg glad en fijn aanvoelend oppervlak, ook is hierin het In Win logo gestanst. Om er voor te zorgen dat je polsen geen last hebben van de mat zijn de randen schijn af gesneden. De muismat heeft een afmeting van 350 x 263, wat voldoende moet zijn voor de meeste behalve extreme low-sense gamers. Dit alles samen zorgt dit er voor dat de Batmat in gebruik zeer prettig aanvoelt en zijn werk zeer goed doet.

De Batmat wordt geleverd in een dunne plastic verpakking die niks verhullend het product laat zien, ook zit er een kleine uitsparing in zodat je de coating kunt voelen. Dit zal vooral handig zijn in winkels zodat je een beetje feeling er bij kan krijgen, maar in Nederland wordt voor zover ik weet geen In Win materiaal in echte winkels verkocht. De Batmat krijgt van mij 5 uit 5 sterren.De iBite is de kleinste van alle accessoires. Dit handige kleine dingetje is bedoeld om je smartphone overeind te houden, een beetje zoals de iSeat, maar dan voor de kleinere apparaten. Ook is deze ietwat makkelijker mee te nemen, hij is ook bedoeld om aan je sleutelhanger te hangen.

De iBite is een klein plaatje aluminium met hierin een paar uitsparingen, deze uitsparingen zijn; het logo van In Win, een opening waarmee hij aan je sleutelbos kan en een opening om je telefoon in te steken. Om deze laatste zit ook een stukje rubber. Met de iBite is het mogelijk je telefoon in zowel ‘portrait’ als landscape recht op te zetten, maar als je telefoon wat te groot is zal de portrait stand niet goed werken in verband met het feit dat het dan topzwaar wordt. Dit had ik met zowel een One Plus One als een LG G3, onder de vijf inch lukt het meestal wel. Ook mag de telefoon niet te dik zijn, ik heb meerdere low-end Lumia telefoons geprobeerd en deze pasten er bijna allemaal niet in. Voordat je de iBite koopt zou ik dus even goed kijken of je telefoon er wel in past.

De iBite is verkrijgbaar in zes kleuren; grijs, blauw, groen, roze, turquoise en goud. Ze zijn allemaal geanodiseerd en de laaste drie worden uitgevoerd met een klein Swarovksi kristalletje en een paar opgedrukte bloemetjes. Door dat de werking ietwat tegen valt bij bepaalde toestellen krijgt de iBite van mij 3.5 uit 5 sterren.


Voor de liefhebbers nog een paar high res foto’s, klik is groot:Over Gastauteur
Dit artikel is geschreven door een onafhankelijke gastauteur voor Techtesters.eu