Productpagina @ InWin-Style.com


Er zijn behuizingen, en er is kunst. Althans zo ervaarde ik enige tijd geleden de In Win 901. In Win, een bedrijf dat groot is geworden met OEM behuizingen en voedingen, is de laatste tijd hard aan de weg aan het timmeren om hun naam van de achtergrond naar de voorgrond te krijgen. Dit doen ze door opvallende behuizingen aan te bieden met hoogwaardige materialen waar je simpelweg naar –moet- kijken, kunst dus.

De resulterende behuizingen zullen de meeste van jullie niet ontgaan zijn, want als je hardware ontwikkelingen een beetje volgt kon je er niet om heen de laatste tijd. Sommige behuizingen vielen op door mooie materialen voor een stevige, maar te overleven prijs (Bijvoorbeeld de 901 en de 904 die ergens tussen de 100 en 200 zweven), en anderen waren dusdanig prijzig dat je er voor de prijs alleen al even naar moest kijken om te zien of er geen komma verkeerd stond (Bijv. de S-Frame, H-Frame Kingsize, en de Tau, die variëren van 800 tot dik over de 1000 euro). De H-Frame Mini is ook stevig geprijsd, maar 150 a 200 euro voor een bijzondere behuizing inclusief voeding valt nog wel te overleven als het product maar een beetje klopt.

De H-Frame Mini is een “Laser Cut” Aluminium mITX behuizing en is leverbaar in het blauw, groen, en rood.

Over Stephan
Stephan en Nada kennen elkaar dankzij online gaming en een liefde voor toffe tech. Tegenwoordig houden zij elkaar bezig met maken van reviews van computer hardware. Hun doel: Uitgebreide reviews die je een realistisch beeld geven van wat je van het product mag verwachten.