In Win toont zelfbouwbehuizing voor kinderen


Dit artikel is gebaseerd op een persbericht van In Win

In Win heeft zijn unieke Case Monsters-serie geïntroduceerd. Het doel is om de ontwikkeling van praktische vaardigheden aan te moedigen om niet alleen de computer binnenin te bouwen, maar ook de behuizing!

Deze meerdelige modulaire kits zijn klaar om te worden geassembleerd tot ATX- of mini-ITX-systemen. Er zijn acht leuke, spannende en schattige personages om uit te kiezen. De interactieve website van Case Monsters biedt verhalen over elk personage voordat wordt besloten welk personage te adopteren en mee naar huis te nemen. Elk personage heeft zijn eigen unieke persoonlijkheid, kleuren en stijl. In de interactieve speelkamer van de website kunnen jonge gebruikers hun eigen flair en zelfexpressie toevoegen met de meegeleverde emoji-stickers die grappige gezichten creëren. Elk personage heeft ook zijn eigen koptelefoonhangers die netjes aan elke kant van de hoezen kunnen worden bevestigd, zodat je een helpende hand, arm, oor, gewei of vleugel hebt om het bureau netjes te houden.

Case Monsters – A: Lab-serie
De A-serie bevat vier verschillende en leuke personages om uit te kiezen. Deze ATX mid-tower heeft een ruim interieur dat geschikt is voor maximaal 12×13 inch E-ATX-moederborden, hoogwaardige grafische kaarten met een lengte tot 390 mm, 170 mm hoge CPU-koellichamen, hoogwaardige 180 mm ATX-voedingen en maximaal vier opslagschijven. Gebruiksvriendelijke functies zijn onder meer een schijfkooi zonder gereedschap, zijpanelen met snelle ontgrendeling en gemakkelijk verwijderbare stoffilters. Vier van InWin’s Sirius Loop ASL120-behuizingsventilatoren worden meegeleverd, zodat alles wat nodig is in de doos zit, klaar voor een eerste build. De ASL120-ventilatoren vertonen een zacht gloeiende ARGB-ring die een coole kleur toevoegt aan elke build. Het I/O-voorpaneel bevat een USB 3.2 Gen2x2 Type-C-poort, twee USB 3.1 Gen1 Type-A-poorten, plus 3,5 mm HD-koptelefoon- en microfoonaansluitingen.

Case Monsters – E: Animal-serie
Voor dierenliefhebbers biedt de E-serie er vier om uit te kiezen. Dit superleuke mini-ITX-chassis combineert ruimte-efficiëntie met ruime uitbreidbaarheid. Functies zonder gereedschap toegevoegd, zoals: snel los te maken zijpanelen, stoffilters en voorpaneel vereenvoudigen het bouw-/onderhoudsproces. Ze ondersteunen grafische kaarten met drie sleuven tot 330 mm, 160 mm ATX PSU’s en twee opslagschijfgebieden om tal van potentiële bouwopties te bieden. InWin bundelt drie Sirius Loop ASL120 ARGB-behuizingsventilatoren in het chassis, waardoor de E-serie uitstekende luchtstroomprestaties en een zacht uitstralende gloed levert, direct uit de doos. Het voorpaneel bevat een USB 3.2 Gen 2×2 Type-C-poort, twee USB 3.1 Gen-1 Type-A-poorten en 3,5 mm HD-koptelefoon- en microfoonaansluitingen.

De A-serie komt verkrijgbaar voor €229, de E-serie voor €139.Bronnen: In Win

Over Jochem
Als het op behuizingen met RGB lichtjes aan komt zit je bij Jochem aan het juiste adres, daar kan hij geen genoeg van krijgen. Net als van robots en drones, dus niet vreemd dat hij meestal druk bezig is met zijn studie Mechatronica in Delft. Hij krijgt het ook voor elkaar om menig product kapot te krijgen, uiteraard onder de noemer 'quality control'.