EVGA toont GeForce GTX 1630-kaarten


Dit artikel is gebaseerd op een persbericht van INNO3D

INNO3D is verheugd om de nieuwe INNO3D GeForce® GTX 1630 GDDR6 TWIN X2 OC en COMPACT aan te kondigen. INNO3D heeft verschillende versies van de GTX 16-serie uitgebracht, zoals de GeForce GTX 1660 Ti, GTX 1660 en GTX 1650 – de GTX 1630 TWIN X2 OC en COMPACT gebruiken dezelfde bekroonde ‘Best-in-Class’ NVIDIA’s Turing™-architectuur.

De INNO3D GeForce GTX 1630 TWIN X2 OC is in de fabriek overgeklokt uit de doos, terwijl de COMPACT slechts 160 mm meet en klaar is om in de meeste systemen te passen. De TWIN X2 OC is uitgerust met dubbele ventilatoren van 8 cm, terwijl de COMPACT wordt geleverd met een enkele ventilator van 10 cm, waardoor de grenzen worden verlegd van wat onze technici zouden kunnen passen, terwijl ze nog steeds beperkt zijn tot de standaard kaarthoogte.

De GTX 1630 is de meest ideale upgrade voor beginnende gamers die op zoek zijn naar een snelle maar stille en energiezuinige optie om hun favoriete games te spelen. De nieuwe shading-verbeteringen verbeteren de prestaties, verbeteren de beeldkwaliteit en leveren nieuwe niveaus van geometrische complexiteit op, terwijl een nieuwe uniforme geheugenarchitectuur met tweemaal de cache van zijn voorganger betere prestaties mogelijk maakt bij complexe moderne games.

Jarenlange R&D heeft INNO3D in staat gesteld technologische vooruitgang te boeken, voortdurend de grenzen te verleggen en hun expertise in de grafische kaartindustrie te versterken. Het heeft INNO3D verheven tot een punt dat een verschil maakt voor high-end gamers en professionals in het maken van ontwerpen die hoge prestaties behalen met uitstekende temperatuurregeling en bij superstille geluidsniveaus.

INNO3D werkt nu hard om de nieuwe INNO3D GeForce GTX 1630 TWIN X2 OC en COMPACT beschikbaar te maken bij alle resellers.Bronnen: INNO3D

Over Jochem
Als het op behuizingen met RGB lichtjes aan komt zit je bij Jochem aan het juiste adres, daar kan hij geen genoeg van krijgen. Net als van robots en drones, dus niet vreemd dat hij meestal druk bezig is met zijn studie Mechatronica in Delft. Hij krijgt het ook voor elkaar om menig product kapot te krijgen, uiteraard onder de noemer 'quality control'.