“INNO3D’s GeForce RTX 2060 Twin X2 OC nu met 12GB grafisch geheugen”


Dit artikel is gebaseerd op een persbericht van INNO3D

INNO3D, een toonaangevende fabrikant van baanbrekende high-end multimediacomponenten en innovaties, kondigt vandaag de verbeterde INNO3D NVIDIA® GeForce RTX™ 2060 TWIN X2 OC aan, nu met 12GB. De INNO3D GeForce RTX™ 2060 12GB verbetert de prestaties en energie-efficiëntie ten opzichte van eerdere modellen van de RTX 2060-familie en laat de gamer nu genieten van snellere, soepelere gameplay, en ondersteunt de nieuwste DirectX™ 12 Ultimate die zowel in klassieke als in de nieuwste gametitels voorkomt. De nieuwe GeForce RTX™ 2060 12GB brengt de ongelooflijke prestaties en kracht van realtime raytracing en AI naar de nieuwste games – en elke gamer.

Aangedreven door de NVIDIA Turing™ GPU-architectuur en het revolutionaire NVIDIA RTX™-platform. De nieuwe grafische kaarten combineren realtime raytracing, kunstmatige intelligentie en programmeerbare shading. Dit is niet alleen een geheel nieuwe manier om games te ervaren, dit is de ultieme pc-game-ervaring.

TWIN X2 OC Power
Met specificaties van 12GB, GDDR6 met 192-bit draaiend op 14Gbps en 2176 CUDA Cores, is de Boost Clock 1665MH voor de INNO3D GeForce RTX™ 2060 12GB die dezelfde krachtige Twin X2 twin cooler-oplossing erft. De dubbele zeisventilatorbladen van 9 cm worden geleverd met 3 koperen heatpipes om de kaart op een optimaal niveau te laten presteren, dit is vooral belangrijk wanneer de in de fabriek overgeklokte TWIN X2 OC de meest veeleisende games aankan. Het bevat de INNO3D-achterplaat om de grafische kaart te versterken, zodat u deze in elke positie kunt plaatsen zonder dat u zich zorgen hoeft te maken over onbedoeld buigen.

Jarenlange R&D heeft INNO3D in staat gesteld om technologische vooruitgang te boeken, voortdurend de grenzen te verleggen en hun expertise in de GPU-industrie te versterken. Het heeft INNO3D verheven tot een punt dat een verschil maakt voor high-end gamers en professionals in het maken van ontwerpen die hoge prestaties behalen met uitstekende temperatuurregeling en bij superstille geluidsniveaus.

Prijzen en beschikbaarheid
INNO3D werkt nu hard om de nieuwe INNO3D GeForce RTX 2060 12GB GPU’s beschikbaar te maken bij alle resellers in de regio.Bronnen: INNO3D

Over Jochem
Als het op behuizingen met RGB lichtjes aan komt zit je bij Jochem aan het juiste adres, daar kan hij geen genoeg van krijgen. Net als van robots en drones, dus niet vreemd dat hij meestal druk bezig is met zijn studie Mechatronica in Delft. Hij krijgt het ook voor elkaar om menig product kapot te krijgen, uiteraard onder de noemer 'quality control'.