Innr brengt feestelijke slimme buitenverlichting uit


Dit artikel is gebaseerd op een persbericht van Innr

Innr breidt haar outdoor assortiment uit met een nieuw armatuur: de Globe Light Colour. Deze bolvormige lamp is met zijn 16 miljoen kleuren een echte sfeermaker voor de tuin of het balkon. Hiermee zet je eenvoudig de toon voor diverse gelegenheden, zoals een romantisch diner voor twee, een barbecue met familie of het WK kijken met de hele straat. De slimme lichtbollen zijn verkrijgbaar in een set van drie en los als add-on.

De set van drie slimme lichtbollen kun je door middel van grondpennen eenvoudig tussen de planten in de aarde prikken of met de bijgeleverde lussen ophangen, bijvoorbeeld boven een loungeset of in een boom. De Outdoor Globes zijn weer- en vochtbestendig en hebben een hoge beschermingsgraad (IP65) en een verwachte levensduur van meer dan 30.000 uur. De set is inclusief losse grondpennen, lussen, kabels, control box en adapter, zodat je ze kan installeren zoals jij wilt.

De Globes zijn compatibel met het Zigbee-protocol en hierdoor eenvoudig toe te voegen aan bestaande slimme verlichting. Eenmaal verbonden met de Innr, Philips Hue* of Samsung SmartThings bridge kun je de lampen naar wens van kleur veranderen, dimmen of schakelen. Dit kan via app, afstandsbediening of met je stem via Amazon Alexa, Google Assistant of Siri Shortcuts.

Naast de Globe Lights heeft Innr diverse andere outdoor producten in het assortiment. Zo heeft Innr ook een nieuwe versie van de Outdoor Flex Light Colour geïntroduceerd. De lichtopbrengst is verhoogd tot 44% voor nog meer comfort, perfect voor het markeren van een pad, bloemperk of terras. De zachte lichtverdeling is nauwkeuriger en homogener dan voorheen met 16% meer LED’s per meter. De verbeteringen aan deze buitenstrip zijn niet alleen esthetisch, de ecologische voetafdruk is namelijk ook verminderd met 35% minder materiaal dat bij de productie wordt verbruikt. Ook voor lichtspots of lichtpaaltjes ben je bij Innr aan het goede adres.

Adviesprijzen:
– Outdoor Smart Globes 3-pack: €199,99
– Outdoor Smart Globe add-on: €59,99
– Outdoor Flex Light Colour: vanaf €69,99
– Outdoor Smart Pedestal Light Colour 3-pack: €159,99
– Outdoor Smart Spot Colour 3-pack: €139,99Bronnen: Innr

Over Jochem
Als het op behuizingen met RGB lichtjes aan komt zit je bij Jochem aan het juiste adres, daar kan hij geen genoeg van krijgen. Net als van robots en drones, dus niet vreemd dat hij meestal druk bezig is met zijn studie Mechatronica in Delft. Hij krijgt het ook voor elkaar om menig product kapot te krijgen, uiteraard onder de noemer 'quality control'.
Abonneer
Abonneren op
guest
0 Reacties
Inline Feedbacks
View all comments