Intel B660 en H670-moederborden gespot


In de aanloop naar CES 2022 verschijnen er hier en daar steeds meer berichten over producten die tijdens het evenement aangekondigd zullen worden. Zo ook deze nieuwe moederborden, waarvan Videocardz.com de eerste afbeeldingen heeft gedeeld. De verschenen modellen zijn van ASUS, specifiek de TUF GAMING H670-PRO, de PRIME H670-PLUS, de ROG STRIX B660-A GAMING en de ROG STRIX B660-F GAMING.

De B660- en H670-chipsets zullen de goedkopere tegenhanger van de bestaande Z690-chipset vormen, en zo een systeem met de nieuwe Intel Alder Lake processors goedkoper maken. Vermoedelijk zullen daarom ook niet alle moederborden gebaseerd op B660 en H670 van DDR5-slots worden voorzien, DDR5-geheugen is immers duurder dan bestaande DDR4-modules.

Vermoedelijk maakt Intel tijdens CES 2022, specifiek op 4 januari, meer bekend over de nieuwe chipsets.Bronnen: Videocardz.com

Over Jochem
Als het op behuizingen met RGB lichtjes aan komt zit je bij Jochem aan het juiste adres, daar kan hij geen genoeg van krijgen. Net als van robots en drones, dus niet vreemd dat hij meestal druk bezig is met zijn studie Mechatronica in Delft. Hij krijgt het ook voor elkaar om menig product kapot te krijgen, uiteraard onder de noemer 'quality control'.
Abonneer
Abonneren op
guest
0 Reacties
Inline Feedbacks
View all comments