Intel Core i9-11900K krijgt bijzondere verpakking


Op Videocardz.com zijn details bekend gemaakt over de verpakkingen van Intels Core i9-processors. Nu is een verpakking op zich niet heel spectaculair, Intel weet er echter bij de duurdere modellen vaak wel iets spectaculairs te maken. Zo zal de duurste Intel Core i9-11900K in een bijzonder hoekig doosje geleverd worden, welke zeker je aandacht zal trekken.

Ter vergelijking zal de Core i9-11900 non-K, en vermoedelijk alle andere Rocket Lake-S processors, het met een iets meer sobere verschijning doen.

De Core i9-11900K beschikt over 8 cores en 16 threads, minder dan zijn i9-10900K voorganger die het met 10 cores en 20 threads moest stellen. De kloksnelheid bedraagt 3.5 GHz, met een boost-clock tot 5.3 GHz single-core en 4.8 GHz all-core.

Verwacht wordt dat Intel de nieuwe Rocket Lake-S processors in maart uit zal brengen, er zijn al geruchten om welke modellen dit zal gaan maar Intel heeft deze nog niet allemaal bevestigd.Bronnen: Videocardz.com

Over Jochem
Als het op behuizingen met RGB lichtjes aan komt zit je bij Jochem aan het juiste adres, daar kan hij geen genoeg van krijgen. Net als van robots en drones, dus niet vreemd dat hij meestal druk bezig is met zijn studie Mechatronica in Delft. Hij krijgt het ook voor elkaar om menig product kapot te krijgen, uiteraard onder de noemer 'quality control'.