Intel gaat meer Raptor Lake processors aankondigen tijdens CES 2023


Het is inmiddels bekend dat Intel tijdens CES 2023 naast de nieuwe B760-chipset ook een groot aantal Raptor Lake-CPU’s aan gaat kondigen. Van deze 13e generatie Intel processors zijn zo’n zes modellen al aangekondigd, in totaal zal de line-up uit zo’n 22 modellen gaan bestaan. Op het moment zijn de beschikbare modellen de Intel Core i5-13600K(F), i7-13700K(F) en i9-13900K(F). Naast deze processors zullen er ook non-K modellen, maar ook goedkopere i3-CPU’s geïntroduceerd worden.

Of Intel ook de nieuwe line-up mobiele processors voor laptops aan gaat kondigen is nog niet bekend. Tegen de tijd dat CES plaats vindt zal er ongetwijfeld meer over bekend worden.Bronnen: ITHome

Over Jochem
Als het op behuizingen met RGB lichtjes aan komt zit je bij Jochem aan het juiste adres, daar kan hij geen genoeg van krijgen. Net als van robots en drones, dus niet vreemd dat hij meestal druk bezig is met zijn studie Mechatronica in Delft. Hij krijgt het ook voor elkaar om menig product kapot te krijgen, uiteraard onder de noemer 'quality control'.