Intel maakt op 10 januari meer bekend over de nieuwe Xeon-CPU’s


Dit artikel is gebaseerd op een persbericht van Intel

Op 10 januari zal Intel officieel de 4e generatie Intel® Xeon® schaalbare processors en de Intel Xeon CPU Max Series introduceren, evenals de Intel Data Center GPU Max Series voor high performance computing (HPC) en AI.

Het evenement, georganiseerd door Sandra Rivera, executive vice president en general manager van het Datacenter en AI Group bij Intel, en Lisa Spelman, corporate vice president en general manager van Intel Xeon Products, belicht de waarde van 4e generatie Intel Xeon Scalable processors en de Intel Max Series-productfamilie, met ondersteuning voor klanten, partners en ecosystemen.

Het evenement zal laten zien hoe Intel diverse behoeften in de markt aanpakt, met een focus op een werkbelasting-eerst-benadering, prestatieleiderschap op belangrijke gebieden zoals AI, netwerken en HPC, de voordelen van beveiliging en duurzaamheid, en hoe het bedrijf significante resultaten levert resultaten voor haar klanten en de industrie.

Details evenement
Wanneer: 10.00 uur PST, 10 januari 2023
Waar: Livestream en replay op de Intel NewsroomBronnen: Intel

Over Jochem
Als het op behuizingen met RGB lichtjes aan komt zit je bij Jochem aan het juiste adres, daar kan hij geen genoeg van krijgen. Net als van robots en drones, dus niet vreemd dat hij meestal druk bezig is met zijn studie Mechatronica in Delft. Hij krijgt het ook voor elkaar om menig product kapot te krijgen, uiteraard onder de noemer 'quality control'.