Intels Core i7-11700K is kort verkrijgbaar geweest bij Duitse retailer


Hoewel Intel de nieuwe Rocket Lake-S processors nog niet officieel uitgebracht heeft is een model uit deze serie wel voor korte tijd te bestellen geweest. Het zou gaan om de Core i7-11700K, welke op de Duitse retailer Mindfactory voor €469 verkrijgbaar was. Volgens Videocardz zouden de eerste modellen al uitgeleverd zijn, al geeft de webshop nu geen voorraad meer aan.

Intel zou van plan zijn vanaf 16 maart pre-orders toe te laten met leveringen vanaf 30 maart, dus lijkt het hier om een foutje te gaan.

Intels Core i7-11700K betreft een 8 core processor met 16 threads, een basiskloksnelheid van 3.6GHz met boost tot 4.9GHz en ondersteuning tot DDR4-3200 geheugen. Het TDP betreft 125W en er is 16MB cache ingebouwd. Intel heeft nog niet bevestigd welke modellen er specifiek in maart aangekondigd zullen worden, deze details worden snel verwacht.Bronnen: Mindfactory via Videocardz.com

Over Jochem
Als het op behuizingen met RGB lichtjes aan komt zit je bij Jochem aan het juiste adres, daar kan hij geen genoeg van krijgen. Net als van robots en drones, dus niet vreemd dat hij meestal druk bezig is met zijn studie Mechatronica in Delft. Hij krijgt het ook voor elkaar om menig product kapot te krijgen, uiteraard onder de noemer 'quality control'.