Intel’s launch-schema voor 2023 is verschenen


Het vermoedelijke launch-schema voor 2023 van Intel is recent gelekt. Volgens dit schema worden er in het eerste kwartaal van 2023 een vijftal nieuwe processor-series onthuld, namelijk de Raptor Lake H, Raptor Lake HX, Raptor Lake P, Raptor Lake U en Alder Lake N series.

De Alder Lake N-series zijn de processors van Intel die geschikt zijn voor passieve systemen en laptops. Ze vereisen daarmee minder koeling dan de andere Alder Lake-processors. De Raptor Lake H, HX, P en U series zijn nieuwe modellen van de 13e generatie Intel Core-processors. Deze worden allemaal op 3 januari 2023 aangekondigd.

https://twitter.com/leaf_hobby/status/1597974504449671168

Op 3 januari zal Intel het merendeel van de nieuwe processors aan gaan kondigen. Daarnaast zal het merk op deze dag ook de nieuwe B760- en H770-chipsets aan gaan kondigen.Bronnen: TLC

Over Jochem
Als het op behuizingen met RGB lichtjes aan komt zit je bij Jochem aan het juiste adres, daar kan hij geen genoeg van krijgen. Net als van robots en drones, dus niet vreemd dat hij meestal druk bezig is met zijn studie Mechatronica in Delft. Hij krijgt het ook voor elkaar om menig product kapot te krijgen, uiteraard onder de noemer 'quality control'.