Intels nieuwe Arc A380-grafische kaart verschijnt in benchmarks


Intels nieuwe grafische kaart is verschenen in de SiSoftware benchmark-database. Het gaat om de Intel Arc A380, een grafische kaart die volgens momomo_us gaat beschikken over 1024 FP3 Cores, 128 Execution Units, een kloksnelheid van 2.45GHz en 6GB GDDR6-geheugen.

De verschenen performance zou volgens Videocardz.com ergens tussen die van NVIDIA’s desktop- en laptop RTX 3050-GPU vallen, waarmee dit een middenklasse grafische kaart zal gaan worden.

Voor nu zijn de verwachtingen dat Intel de nieuwe Arc-grafische kaarten morgen tijdens CES 2022 aan zal kondigen. Om welke kaarten dit precies zal gaan is nog niet bekend, maar het is aannemelijk dat er in ieder geval een aantal onthuld zal worden.Bronnen: momomo_us via Videocardz.com

Over Jochem
Als het op behuizingen met RGB lichtjes aan komt zit je bij Jochem aan het juiste adres, daar kan hij geen genoeg van krijgen. Net als van robots en drones, dus niet vreemd dat hij meestal druk bezig is met zijn studie Mechatronica in Delft. Hij krijgt het ook voor elkaar om menig product kapot te krijgen, uiteraard onder de noemer 'quality control'.
Abonneer
Abonneren op
guest
0 Reacties
Inline Feedbacks
View all comments