“Intels nieuwe stockkoeler verschijnt in review”


Intels nieuwe stockkoeler voor de 65W Alder Lake processors is in een review verschenen, en daarbij ook uitgebreid getest. Hierbij is gebleken dat de koeler goed overweg kan met de Core i5-12400, waarbij deze bij een belasting van 85W qua temperatuur niet boven de 73 graden Celsius kwam.

De 12e generatie Intel processors beschikt over een grotere socket dan voorheen, waardoor het niet meer dan aannemelijk is dat Intel een vernieuwde koeler mee gaat leveren. Deze koeler lijkt relatief eenvoudig, met een blauwe strip rond het logo in het midden. Deze strip geeft overigens geen licht, wat eerder wel de verwachtingen waren.

Deze koeler zal niet bij alle nieuwe processors geleverd worden, namelijk niet voor de 125W+ modellen die al uitgebracht zijn, welke het beste met stevige AIO- of luchtkoelers gebruikt kunnen worden. Het is aannemelijk dat Intel ze wel bij de 65W-varianten gaat leveren, hier kan de koeler immers beter mee overweg.Bronnen: 163 via momomo_us

Over Jochem
Als het op behuizingen met RGB lichtjes aan komt zit je bij Jochem aan het juiste adres, daar kan hij geen genoeg van krijgen. Net als van robots en drones, dus niet vreemd dat hij meestal druk bezig is met zijn studie Mechatronica in Delft. Hij krijgt het ook voor elkaar om menig product kapot te krijgen, uiteraard onder de noemer 'quality control'.
Abonneer
Abonneren op
guest
0 Reacties
Inline Feedbacks
View all comments