Intel’s stock-koeler voor Alder Lake verschenen


Voor de nieuwe generatie Alder Lake processors lijkt Intel een nieuwe koeler ontworpen te hebben. Deze 12e generatie processors beschikt over een grotere socket dan voorheen, waardoor het niet meer dan aannemelijk is dat Intel een vernieuwde koeler mee gaat leveren. Deze koeler lijkt relatief eenvoudig, met een ledstrip rond het logo in het midden.

Deze koeler zal niet bij alle nieuwe processors geleverd worden, namelijk niet voor de 125W+ modellen die al uitgebracht zijn, welke het beste met stevige AIO- of luchtkoelers gebruikt kunnen worden. Het is aannemelijk dat Intel ze wel bij de 65W-varianten gaat leveren, hier kan de koeler immers beter mee overweg.Bronnen: momomo_us

Over Jochem
Als het op behuizingen met RGB lichtjes aan komt zit je bij Jochem aan het juiste adres, daar kan hij geen genoeg van krijgen. Net als van robots en drones, dus niet vreemd dat hij meestal druk bezig is met zijn studie Mechatronica in Delft. Hij krijgt het ook voor elkaar om menig product kapot te krijgen, uiteraard onder de noemer 'quality control'.