InWin brengt BR-serie all-in-one waterkoelers uit


InWin heeft recent een nieuwe serie all-in-one processorkoelers aangekondigd: de BR-serie met ingebouwde ventilator in het CPU-blok. Door deze extra ventilator zou de processor tot 35% beter moeten koelen dan conventionele koelers, althans volgens InWIn. De InWin BR24 komt met een 240mm radiator, waar de BR36 met een 360mm-variant komt. Beide modellen zullen beschikken over de Luna AL120 aRGB-ventilatoren die gemaakt zijn voor een hogere statische druk.

Omdat de waterpomp los ontworpen is worden trillingen en daarmee geluid vermindert, waardoor de BR24 en BR36 ook stiller zou moeten zijn dan andere waterkoelers. Verder staat de koeling van de ventilatoren ook op het moederbord gericht, zodat M.2 SSD’s en grafische kaarten ook extra gekoeld zullen worden.

De adresseerbare RGB-verlichting op de Luna AL120-ventilatoren kan in 16,8 miljoen kleuren ingesteld worden, en zijn onder andere via de software van Asus, Gigabyte, MSI en ASRock te bedienen. Daarbij is er standaard ook een InWin aRGB One Click controller meegeleverd, welke het mogelijk maakt met een simpele klik de verlichting in te stellen.

InWin heeft nog geen prijzen of beschikbaarheid bekendgemaakt.Bronnen: InWin

Over Jochem
Als het op behuizingen met RGB lichtjes aan komt zit je bij Jochem aan het juiste adres, daar kan hij geen genoeg van krijgen. Net als van robots en drones, dus niet vreemd dat hij meestal druk bezig is met zijn studie Mechatronica in Delft. Hij krijgt het ook voor elkaar om menig product kapot te krijgen, uiteraard onder de noemer 'quality control'.