InWin heeft twee nieuwe kleuren geïntroduceerd voor behuizing


Dit artikel is gebaseerd op een persbericht van InWin

InWin Development Inc heeft twee nieuwe kleuren, Titanium Grijs en Champagne Goud, geïntroduceerd voor hun DUBILI DIY-behuizing. Deze behuizing maakt deel uit van het iBuildiShare-initiatief van InWin, dat creativiteit voor alle leeftijden promoot en de passie van PC DIY-enthousiastelingen omarmt. De DUBILI is ontworpen met de mogelijkheid om elk paneel afzonderlijk aan te passen, waardoor gebruikers hun voorkeuren kunnen volgen.

Het DUBILI ATX DIY PC-behuizing is gemaakt van 1.2 mm SECC-staal voor duurzaamheid en kan gemakkelijk worden gedragen. De behuizing biedt een modern uiterlijk met een getemperd glazen zijpaneel en geborsteld aluminium aan de buitenkant. De hoge luchtstroomontwerp biedt ruimte voor krachtige PC-hardware, inclusief grote moederborden, lange grafische kaarten en diverse koelopties.

De verpakking is milieuvriendelijk en recyclebaar, zonder plastic. Vooraf gemonteerde versies worden geleverd met vier InWin Jupiter AJ140-ventilatoren en een ventilator/ARGB-verlichtingshub. Een smartphone-app is beschikbaar om bouwstappen te volgen. Het iBuild iShare-initiatief bevordert een verrijkende PC-bouwervaring en het delen van creaties met anderen.Bronnen: InWin

Meer Techtesters? Vragen over de producten die we bespreken? Je kan ons vinden op:
Techtesters YouTube
Nadalina op Twitter (Chef de Video)
Foritain op Twitter (Test Chef)
Techtesters op Instagram

Over David
Van oppassen op de kinderen tot team TechTester. Met de kennis vanuit het gamen, het bouwen van wat computertjes, en leermeester Stephan moet het vast goed komen om wat nieuws berichten, reviews en computers te maken toch?