InWin introduceert de ModFree pc-behuizing


Dit artikel is gebaseerd op een persbericht van InWin

InWin Development Inc. heeft de ModFree pc-behuizing geïntroduceerd, een baanbrekende innovatie in pc-enthousiastelingen en gaming-hardware. Deze behuizing is volledig modulair en biedt gebruikers ongekende vrijheid om het ontwerp, de lay-out en de structuur aan te passen aan hun specifieke behoeften en voorkeuren op het gebied van hardware en koeling. Er zijn twee edities beschikbaar: de Basiseditie en de Deluxe-editie.

De ModFree-behuizing maakt gebruik van toolloze interlocking clips, waardoor gebruikers eenvoudig modules kunnen verwisselen. Een opvallend kenmerk is het omgekeerde moederbordontwerp, waardoor hardware aan de linkerkant van het bureau kan worden getoond zonder de ruimte aan de rechterkant in beslag te nemen. Hierdoor kunnen gebruikers hun pc-configuratie gemakkelijk aanpassen en upgraden zonder een volledig nieuw systeem te hoeven bouwen, wat een positieve impact heeft op het milieu. ModFree biedt ook een 3D interactieve montagegids en ontwerpmogelijkheden via een app.

De behuizing wordt geleverd met Jupiter AJ140 ARGB-behuizingsventilatoren en een ventilatorhub met ondersteuning voor acht ARGB-ventilatoren. Er zijn ook verwijderbare stoffilters voor eenvoudige reiniging. ModFree biedt ruimte voor maximaal zeven behuizingsventilatoren of twee 420 mm vloeistofkoelradiatoren (Deluxe-editie), evenals lange voedingseenheden tot 390 mm en high-end grafische kaarten tot 440 mm (met Mod-III). E-ATX-moederborden met negen PCI-Express-uitbreidingssleuven worden ondersteund.Bronnen: InWin

Meer Techtesters? Vragen over de producten die we bespreken? Je kan ons vinden op:
Techtesters YouTube
Nadalina op Twitter (Chef de Video)
Foritain op Twitter (Test Chef)
Techtesters op Instagram

Over David
Van oppassen op de kinderen tot team TechTester. Met de kennis vanuit het gamen, het bouwen van wat computertjes, en leermeester Stephan moet het vast goed komen om wat nieuws berichten, reviews en computers te maken toch?