“InWin kondigt de 309 Gaming Edition Mid Tower aan”


Dit artikel is gebaseerd op een persbericht van InWin

[Taoyuan, Taiwan, augustus 2021] InWin heeft vandaag de beschikbaarheid aangekondigd van zijn geüpgradede 309 Gaming Edition mid-tower ATX pc-chassis, die een uniek voorpaneel heeft dat is uitgerust met 144 adresseerbare LED’s waarmee eigenaren drie klassiek geïnspireerde games kunnen spelen met behulp van de exclusieve gamepad.

Het innovatieve, adresseerbare RGB LED-voorpaneel van InWin is een levendig scherm dat zich zeker zal onderscheiden van de rest. Met behulp van InWin’s nieuwste GLOW X-software kunnen gebruikers de LED-opstelling volledig aanpassen in een persoonlijke expressie, waaronder het maken van animaties van maximaal 40 frames, 10 keer meer dan de originele 309. Er zijn ook acht ingebouwde verlichtingsmodi die kunnen eenvoudig worden gewijzigd, terwijl de aanpassingsmodus een eenvoudige, intuïtieve interface biedt. Een nieuwe interne microfoon kan ook reageren op geluiden en stemmen met reactionaire lichteffecten.

Vier premium InWin Saturn ASN120-fans zijn vooraf in het systeem geïnstalleerd en bieden gamers een compleet pakket om direct in te springen en hun nieuwe pc’s te bouwen. Met uitstekende luchtstroom-ruisverhouding en zachte ARGB-verlichting. Gebruikers kunnen de ventilatorsnelheid en verlichting van de Saturn ASN120 regelen via GLOW X-software of moederbordverlichtingssoftware, indien beschikbaar. Elke Saturn ASN120-ventilator levert een krachtige luchtstroom van 77,17 CFM en een statische druk van 3,12 mm/H2O, wat ideaal is voor radiatoren voor vloeistofkoeling. Bij typische snelheden werken ze op een extreem stille 25dBA. Dankzij de gepatenteerde modulaire connectoren van InWin kunnen de ventilatoren in serie worden geschakeld voor eenvoudiger, netter kabelbeheer.

De 309 Gaming Edition biedt plaats aan maximaal zeven ventilatoren en veelzijdige accommodatie voor vloeistofkoeling: twee 360 ​​mm radiatoren (3×120 mm) en een 120 mm ventilator aan de achterkant, in een geoptimaliseerde luchtstroomindeling. Het unieke ontwerp van de bovenste kamer herbergt de PSU en maximaal drie van de ventilatoren, voor een effectieve luchtstroom en warmteafvoer. Andere doordachte ontwerpkenmerken zijn het zijpaneel van gehard glas dat zonder gereedschap kan worden verwijderd, ondersteuning voor de GPU-houder en stoffilters die gemakkelijk kunnen worden verwijderd voor reiniging.

De I/O aan de voorkant is langs de zijrand van het voorpaneel geplaatst voor gemakkelijke toegang. Het bevat een USB 3.1 Gen 2 Type-C-poort, twee USB 3.1 Gen 1-poorten, 3,5 mm hoofdtelefoon- en microfoonaansluitingen en LED-bedieningsknoppen. Ondersteunt tot E-ATX-moederborden met zeven PCI-Express-slots, terwijl hardware zoals de GPU’s, invoegkaarten of M.2 SSD’s wordt gekoeld door directe luchtstroom van op de vloer gemonteerde ventilatoren te ontvangen, waardoor ze koeler blijven.

De InWin 309 Gaming Edition Mid Tower heeft een adviesprijs van €315,99.Bronnen: InWin

Over Jochem
Als het op behuizingen met RGB lichtjes aan komt zit je bij Jochem aan het juiste adres, daar kan hij geen genoeg van krijgen. Net als van robots en drones, dus niet vreemd dat hij meestal druk bezig is met zijn studie Mechatronica in Delft. Hij krijgt het ook voor elkaar om menig product kapot te krijgen, uiteraard onder de noemer 'quality control'.
Abonneer
Abonneren op
guest
0 Reacties
Inline Feedbacks
View all comments