InWin lanceert Chopin MAX Mini-ITX behuizing


Dit artikel is gebaseerd op een persbericht van InWin

InWin heeft zijn nieuwe Chopin MAX mini-ITX pc-chassis aangekondigd. Deze behuizing heeft een grotere compatibiliteit van componenten en meer koelingspotentieel met een kleine vormfactor.

Met 25 procent meer koelruimte (tot 54 mm) ondersteunt de Chopin MAX zowel AMD- als Intel-voorraad CPU-koelers op hun nieuwste platforms. Het geperforeerde gaaspaneel vergroot het ventilatieoppervlak om de snelheid van warmteafvoer te verbeteren. Een meegeleverde 200 W, 80 PLUS Gold PSU biedt veel energie-efficiëntie en minimaal geluid. Het I/O-paneel is voorzien van een USB 3.2 Gen 2×2 Type-C-poort die 20Gbps-prestaties levert, wat vier keer sneller is dan standaard USB 3.0. Ondanks zijn kleinere formaat ondersteunt de Chopin MAX twee 2,5-inch SSD’s op een gebruiksvriendelijke installatieplaat. Er is ook directe toegang tot de achterkant van de moederbordlade, waar sommige mini-ITX-moederborden een extra M.2 SSD-poort bieden.

De Chopin MAX is verkrijgbaar in titaniumgrijs, zwart en zilver met een adviesprijs van ongeveer 150 euro.Bronnen: InWin

Over Jochem
Als het op behuizingen met RGB lichtjes aan komt zit je bij Jochem aan het juiste adres, daar kan hij geen genoeg van krijgen. Net als van robots en drones, dus niet vreemd dat hij meestal druk bezig is met zijn studie Mechatronica in Delft. Hij krijgt het ook voor elkaar om menig product kapot te krijgen, uiteraard onder de noemer 'quality control'.