InWin lanceert de D5 E-ATX PC behuizing


Dit artikel is gebaseerd op een persbericht van InWin

InWin heeft de D5 E-ATX mid-tower PC-behuizing gelanceerd, gericht op pc-bouwers die streven naar geoptimaliseerde luchtstroom, een doordachte indeling en veelzijdige hardware-installatie. Met tool-less quick-release panels, een draaibare PCI-E mounting bracket, en efficiënt kabelbeheer biedt de D5 een handige en prestatiegerichte pc-bouwervaring. De volledig metalen mesh voor- en bovenpanelen zorgen voor optimale koeling, terwijl een verwijderbaar kabelschild en diverse ventilator- en radiatormontagemogelijkheden verdere aanpassingen mogelijk maken.

Het ontwerp omvat een Neptune AN120 ARGB-ventilator, passend bij het volledig zwarte chassis, met uitstekende prestaties en een laag geluidsniveau. Handige toegang wordt geboden door gereedschapsloze quick-release side panels en een modulaire PCI-E mounting bracket, geschikt voor dual-GPU-systemen. Een magnetische GPU-houder ondersteunt zwaardere grafische kaarten.

De behuizing minimaliseert bureauruimte-rommel met een verborgen hoofdtelefoonhouder en plaatst de front-I/O bovenop voor gemakkelijke toegang. De aansluitingen omvatten USB 3.2 Gen 2×2 Type-C, twee USB 3.2 Gen 1-poorten en een 3,5 mm HD-audio combo jack. Ondanks zijn mid-tower formaat ondersteunt de D5 premium E-ATX moederborden, grote ATX-voedingen, GPU’s tot 365 mm en luchtkoeling tot 165 mm. Het moederbordplateau ondersteunt ASUS BTF en MSI Project Zero moederborden met achterzijdeconnectiviteit. InWin’s D5 biedt een evenwichtige combinatie van gemak, esthetiek en hardware-ondersteuning voor veeleisende pc-bouwers.Bronnen: InWin

Meer Techtesters? Vragen over de producten die we bespreken? Je kan ons vinden op:
Techtesters YouTube
Nadalina op Twitter (Chef de Video)
Foritain op Twitter (Test Chef)
Techtesters op Instagram

Over David
Van oppassen op de kinderen tot team TechTester. Met de kennis vanuit het gamen, het bouwen van wat computertjes, en leermeester Stephan moet het vast goed komen om wat nieuws berichten, reviews en computers te maken toch?