InWin lanceert opvouwbare POC Mini-ITX-toren


Dit artikel is gebaseerd op een persbericht van InWin

InWin, een Taiwanese fabrikant van pc-behuizingen, heeft onlangs zijn nieuwste toevoeging aan de iBuildiShare-serie gelanceerd: de opvouwbare POC Mini-ITX-toren. Het doel van de POC is om de ontwikkeling van behendigheidsvaardigheden bij doe-het-zelf pc-bouwers te stimuleren door hen een modulaire kit te bieden waarmee ze hun eigen mini-ITX-behuizing kunnen samenstellen door de SECC-stalen panelen letterlijk te buigen en vorm te geven. Dit duurzame, lichtgewicht materiaal is bestand tegen meerdere buigingen en minimaliseert verpakkingsmateriaal en gewicht, waardoor de impact op het milieu wordt verminderd.

Ondanks zijn compacte formaat biedt de POC nog steeds voldoende ruimte voor grotere hardware, zoals standaard ATX-voedingen en grafische kaarten met 3,5 sleuven tot 346 mm lang en 82 mm breed. De speciale GPU-kamer kan de door grafische kaarten gegenereerde warmte effectief scheiden van de rest van het systeem, terwijl aanpasbare driehoekige ventilatielipjes op de zijpanelen zorgen voor een optimale ventilatie. De opvallende esthetiek van de POC is verkrijgbaar in de kleuren blauw/zwart en groen/geel, en het exclusieve eStore-item biedt de mogelijkheid om panelen te mixen en matchen om de POC echt aan te passen.

Het iBuildiShare-initiatief van InWin promoot de voordelen van het met je eigen handen samenstellen en maken van een pc. Door interactieve en boeiende producten te ontwikkelen, zoals de POC Mini-ITX-toren, biedt InWin doe-het-zelf pc-bouwers van alle leeftijden een verrijkende ervaring bij het bouwen van hun eigen pc. InWin moedigt ook aan om de ervaringen te delen met familie, vrienden of mede-enthousiastelingen.

De POC Mini-ITX-toren is nu verkrijgbaar via de website van InWin vanaf €100.Bronnen: InWin

Over Jochem
Als het op behuizingen met RGB lichtjes aan komt zit je bij Jochem aan het juiste adres, daar kan hij geen genoeg van krijgen. Net als van robots en drones, dus niet vreemd dat hij meestal druk bezig is met zijn studie Mechatronica in Delft. Hij krijgt het ook voor elkaar om menig product kapot te krijgen, uiteraard onder de noemer 'quality control'.