IRDM introduceert een M.2 SSD voor de PS5


Het Europese merk IRDM introduceert de IRDM PRO SLIM, een PCIe Gen 4 x4 SSD in M.2-formaat die speciaal is ontworpen voor de PS5-console.

Deze SSD biedt indrukwekkende prestaties met maximale lees- en schrijfsnelheden van 7000/6850 MB/s en een PCIe 4 x4 NVMe-interface.

De IRDM PRO SLIM wordt geleverd zonder heatsink en voldoet volledig aan de vereisten van Sony voor PS5-console schijven.

Met een DRAM-buffer tot 2 GB en een geavanceerde acht-kanaals Phison PS5018-E18 controller, biedt deze SSD stabiliteit en snelheid, zelfs bij intensief gebruik.

De SSDis beschikbaar in capaciteiten van 1 TB, 2 TB en 4 TB en is niet alleen ideaal voor gamers, maar ook voor professionals die hoge systeemprestaties en applicatiesnelheid nodig hebben.

De IRDM PRO SLIM wordt geleverd met een beperkte fabrieksgarantie van 5 jaar en een TBW-limiet.Bronnen: IRDM, TechPowerUp

Meer Techtesters? Vragen over de producten die we bespreken? Je kan ons vinden op:
Techtesters YouTube
Nadalina op Twitter (Chef de Video)
Foritain op Twitter (Test Chef)
Techtesters op Instagram

Over David
Van oppassen op de kinderen tot team TechTester. Met de kennis vanuit het gamen, het bouwen van wat computertjes, en leermeester Stephan moet het vast goed komen om wat nieuws berichten, reviews en computers te maken toch?